072DESIGN rondom de Feestdagen

2020 zit er bijna op. Een jaar dat we nooit gaan vergeten, maar dat we wel het liefst zo snel mogelijk achter ons laten. Een jaar dat ons opnieuw naar onze werkzaamheden heeft laten kijken en waarvan we ook geleerd hebben.

We zijn in de gelukkige omstandigheden dat de uitdagingen voor ons te overzien waren, maar we weten dat dit niet voor iedereen het geval is, zeker voor onze klanten in de horeca, reisbranche en recreatie. Met de komst van de vaccins lijkt 2021 beter te gaan worden, maar het zal nog wel even duren voordat alles weer goed op gang komt. Wij hopen van harte dat jullie 2020 ondanks alles goed door zijn gekomen en dat jullie en jullie families vooral gezond zijn gebleven.

Vanuit 072DESIGN bedanken wij jullie hartelijk voor de samenwerking van afgelopen jaar en het vertrouwen dat we van jullie krijgen! Wij wensen wij jullie goede feestdagen en zullen we op gepaste afstand proosten op een veel beter 2021!

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Net als in de afgelopen jaren gaan wij onze werkzaamheden voor het jaar zo richting de kerst langzamerhand afronden. Dit betekent dat wij nog beschikbaar zijn t/m vrijdag 18 december voor al jullie vragen, maar dat ons kantoor daarna gesloten zal zijn tot maandag 4 januari. Telefonisch zijn we in deze weken niet bereikbaar, maar bij nood is een mailtje naar in[email protected] voldoende om technische zaken snel op te pakken.

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.