#1 website hosting in alkmaar.

Door je website te laten hosten bij 072DESIGN zorg je ervoor dat je altijd online bent. 072DESIGN heeft toegang tot de beste servers. Wij delen onze ruimte graag, zodat je mee kunt profiteren van ons ijzersterke netwerk en verzekerd bent van #1 hosting in Alkmaar. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, maar kunnen ook websites gebouwd met andere CMS systemen onderbrengen op onze servers.

Webhosting op maat.

We bieden onze webhosting aan in verschillende pakketten, omdat de behoefte per klant in de praktijk altijd verschilt. Wij adviseren je graag over de beste optie voor jou. De gemiddelde ZZP’er heeft bijna altijd genoeg aan onze voordeligste variant, terwijl grotere bedrijven en webshops doorgaans wat meer ruimte nodig hebben. De kosten per jaar vallen reuze mee, zo heeft het merendeel van onze meer dan 250 klanten al website hosting voor 150 euro per jaar.

Neem veilige webhosting bij 072DESIGN
Neem webshop hosting af bij 072DESIGN

Het belang van goede hosting.

Een goede website draait niet optimaal, wanneer de website niet op een goede server is geplaatst. Daarom is een (WordPress) website met goede webhosting een onmisbare combinatie. Niet alleen om je bezoekers een plezier te doen (er is niets frustrerender dan een website die langzaam laadt), maar ook omdat de richtlijnen van zoekmachines aangeven dat een website altijd binnen 3 seconden moet laden.

Hosting in alkmaar op eigen servers.

072DESIGN host jouw website op onze eigen servers. Snelheid gegarandeerd. En we bieden je een gratis SSL-certificaat, waardoor je website ook veilig wordt bevonden volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevens (AVG). Mocht je bijvoorbeeld een contact- of aanmeldformulier op je website hebben, waarin je persoonsgegevens opvraagt, dan is zo’n SSL-certificaat verplicht.
072DESIGN biedt een alles-in-één pakket. Zo garanderen we je de snelheid en veiligheid die je nodig hebt om jouw website optimaal te laten presteren.

Neem veilige webhosting bij 072DESIGN

Ik wil ook snelle hosting.

Ben je op zoek naar professionele webhosting om de wereld te veroveren? Vraag via onze contactpagina meer informatie aan en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Zonder website hosting kan je website of webshop niet online staan. Wij leggen domeinnamen voor je vast, koppelen deze aan schijfruimte (denk aan een harde schijf in de cloud) en plaatsen je website op deze ruimte en onderhouden dit voor je.

De jaarlijkse kosten voor webhosting zijn afhankelijk van de grootte van je website of webshop. In de regel kan je uitgaan van 150 euro per jaar voor een website en 420 euro per jaar voor een webshop. Als je meer nodig hebt (een VPS bijvoorbeeld) dan verzorgen wij dat ook voor je. Elk hostingpakket bij ons is inclusief 1 domeinnaam. Neem je ook website onderhoud bij ons af? Dan zit hosting er al bij!

We bieden zeker e-mailadressen aan bij onze hostingpakketten, maar wij adviseren iedereen om vooral te kijken naar mailoplossingen van Google of Microsoft omdat zij dit veel beter kunnen dan welk hostingbedrijf ook. Wij kunnen je hierbij adviseren, maar zaken ook inrichten.

Dat is geen enkel probleem natuurlijk. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is dat onze tarieven altijd ex. btw zijn en je deze als particulier niet kunt terugvorderen bij de Belastingdienst.

Dat kan zeker, al wil je er 100! Elk hostingpakket is inclusief 1 domeinnaam en voor de meeste extra domeinnamen rekenen wij 20 euro per jaar. Er zijn enkele uitzonderingen, sommige domeinen (denk aan een .amsterdam bijvoorbeeld) zijn duurder en in overleg.

Bij geen van onze diensten sluiten we contracten af. Het is onze ogen simpel: als wij ons werk goed doen blijf je klant en zo niet dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. 

We maken elke nacht complete backups van onze servers, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Neem je naast onze hosting in Alkmaar ook website onderhoud bij ons af dan maken we ook dagelijks een aparte backup van je complete website.