Maatregelen i.v.m. het Coronavirus (update)

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving over het coronavirus hebben we een aantal beslissingen genomen, de voornaamste hiervan is dat we voorlopig zoveel mogelijk thuis werken en alleen 1 op 1 afspraken maken op kantoor, waarbij we je vragen om een mondkapje te dragen. In ons kantoor hebben we actieve luchtreiniging via een luchtreiniger en is er bij binnenkomst gelegenheid om je handen te desinfecteren door middel van een hygiƫnepaal.

Geen risico

De reden voor dit besluit is vrij simpel: Ik (Martijn – eigenaar 072DESIGN) heb reuma en ik word behandeld met een zogenaamde biological. Dit type medicijn heeft als zeer goede eigenschap dat het reuma helemaal neutraliseert, maar het nadeel daarvan is dat dit komt omdat mijn immuunsysteem zo goed als plat wordt gelegd. De grootste (en eigenlijk enige) bijwerking hiervan is dat ik extreem vatbaar ben voor (virus) infecties. Nu loop ik daar in de praktijk niet tegenaan, maar ik wil liever niet ondervinden wat een immuunsysteem doet dat zich niet kan verdedigen tegen dit ongrijpbare virus.

Online kan ook!

Wil je helemaal voor zekerheid gaan kunnen we natuurlijk ook gewoon bellen / Google Meeten of Zoomen om zaken door te spreken of gewoon eens vrijblijvend te praten over wat wij voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen. Vul ons contactformulier in en we plannen iets!

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.