fbpx
skip to Main Content

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving over het coronavirus hebben we een aantal beslissingen genomen, de voornaamste hiervan is dat we voorlopig even geen afspraken meer maken bij ons op kantoor. Daarnaast zullen we zelf veel vanuit huis gaan werken omdat we net wat meer risico lopen dan een ander…

Geen risico

De reden voor dit besluit is vrij simpel: Ik (Martijn – eigenaar 072DESIGN) heb reuma en ik word behandeld met een zogenaamde biological. Dit type medicijn heeft als zeer goede eigenschap dat het mijn reuma helemaal neutraliseert, maar het nadeel daarvan is dat dit komt omdat mijn immuunsysteem zo goed als plat wordt gelegd. De grootste (en eigenlijk enige) bijwerking hiervan is dat ik extreem vatbaar ben voor (virus) infecties. Nu loop ik daar in de praktijk niet tegenaan, maar ik wil liever niet ondervinden wat een immuunsysteem doet dat zich niet kan verdedigen tegen dit vooralsnog ongrijpbare vrius.

Om er nog een schepje bovenop te doen heeft onze collega Valentijn een vriendin met de longziekte Cystic Fibrosis. Ook zij loopt extra risico momenteel en we willen haar zeker niet zieker maken dan ze al is.

Bereikbaarheid en afspraken

Omdat we geen afspraken maken op kantoor, maar wel beschikbaar zijn (voelen ons gewoon kiplekker verder) zullen we zoveel mogelijk via kanalen als telefoon en mail doen, maar voor intensiever overleg kunnen we ook gebruik maken van Skype of Google Hangouts. Als dat nog niet genoeg is kunnen we zelfs nog overschakelen naar Teamviewer om je te helpen bij technische zaken zoals mailproblemen.

Wij danken je alvast voor je begrip en verzekeren we je tegelijkertijd dat het verder geen enkele invloed zal hebben op onze werkzaamheden voor onze opdrachtgevers. Wij wensen een ieder dit leest veel wijsheid toe de komende periode. Pas goed op jullie zelf!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top