Nieuwe website online

Ondanks dat we het erg druk hebben met het maken van websites en het leveren van andere diensten zoals SEO teksten en Google Ads campagnes konden we het niet laten om tussendoor te gaan bouwen aan een vernieuwde website voor onszelf. Tussen alle leuke projecten door is het maken van websites ook gewoon onze passie en vinden we het erg leuk om ook aan onze eigen dingen te werken. Een gemakkelijk proces is het niet omdat je in zo’n geval je eigen (en zeer kritische) klant bent. Geloof het of niet, maar het bouwen van deze website heeft ons ongeveer een jaar gekost. Een jaar waarin misschien wel vijf ontwerpen sneuvelden omdat ze na veel bekijken toch niet goed aanvoelden. Dat doet deze wel en wij zijn blij dat het ons is gelukt om het voor ons welverdiende kerstreces af te ronden.

Keuzes maken

Tijdens het maken van onze nieuwe website zijn we ook eens kritisch gaan kijken naar ons eigen dienstenaanbod. Wat doen we vooral en wat eigenlijk toch echt niet? We hebben jarenlang zaken als grafisch ontwerp, bedrijfsfotografie en het uitbesteden van social media aangeboden, maar in de praktijk deden we daar niet zoveel mee en zijn we toch vooral specialisten in het maken van moderne websites en webshops die goed gevonden worden. Voor alle ander zaken (van grafisch ontwerp tot het inrichten van werkplekken) kan je nog steeds bij ons terecht, wij koppelen je graag aan onze betrouwbare partners.

In de laatste jaren is onze focus dus steeds meer komen te liggen op goede SEO-teksten en Google Ads campagnes beheren voor onze klanten en dat is iets waar we in 2020 nog steviger op in gaan zetten. Toen we 15 jaar geleden begonnen met het bouwen van websites waren dit soort diensten niet echt relevant en kon je er door handige trucs voor zorgen dat je een website goed kon laten scoren in zoekmachines. Die tijden zijn helaas voorbij en alleen een fraaie website is niet genoeg meer. Als je op zoek bent naar een website die ook klanten, leads en omzet oplevert zal je net als wij dus een stapje extra moeten durven zetten. Dat zal een grotere investering vragen bij een nieuwe website, maar we durven te stellen dat we binnen de markt nog steeds één van de beste partijen zijn om zaken mee te doen (ga maar eens op gesprek bij een aantal andere bureaus en kom dan bij ons op de koffie!).

Afronding 2019

Met het afronden van onze eigen website ronden wij ook ons jaar af. Vorig jaar stopten we ook half december en dat is enorm goed bevallen. We werken nog een kleine week door om lopende zaken af te handelen, waarna we nog een grote onderhoudsronde doen voor alle klanten die website onderhoud bij ons afnemen. Daarna sluiten we ons kantoor tot 6 januari 2020. Uiteraard blijven we beschikbaar voor alle technische vragen. Wij wensen een ieder dit leest de allerfijnste feestdagen en alvast een ondernemend 2020!