skip to Main Content

Nieuwe website online

Als full-service internetbureau vinden we dat we altijd voorop moeten blijven lopen in de online ontwikkelingen en daarom lanceren we vandaag onze nieuwe website. We waren niet ontevreden over onze vorige site, maar we vonden wel dat het vooral op inhoudelijk niveau nog wel wat beter kon. We zijn wel trouw gebleven aan de indeling van onze homepagina, vooral omdat veel van onze klanten juist op basis van deze indeling en duidelijke informatie bij ons terecht zijn gekomen.

De echte verbetering zit vooral in de onderliggende pagina’s. Waar we bij onze vorige website alle informatie op één pagina hadden staan hebben we ervoor gekozen om het menu nu uit te breiden met uitgebreide beschrijvingen van onze diensten. Zo kunt u nu direct zien wat u krijgt en wat u kwijt bent bij ons voor websites, webshops, onderhoud en webhosting. Wij geloven in duidelijkheid en weten inmiddels uit ervaring dat u die ook graag heeft. Bij ons dus geen moeilijke verhalen over maatwerkoplossingen, maar gewoon heldere tarieven zonder verborgen extra’s.

Maak een connectie met ons.

 

Één van de dingen die wij onze klanten altijd meegeven is het feit dat actief bloggen en het gebruik van Social Media cruciaal zijn in het versterken van een merk. Tot onze grote schaamte volgen wij onze eigen adviezen op dat gebied niet consequent op. Met de lancering van de nieuwe website gaat daar verandering in komen. Vanaf nu zullen wij regelmatig nieuwe blogs gaan schrijven. Deze zullen gaan over de zaken die wij bij 072DESIGN doen, maar nog meer over de manier waarop u websites het beste kunt laten renderen op het web. Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelen kunt u een connectie met ons maken (doen we andersom natuurlijk ook!). Naast Facebook, Twitter en Google+ accounts hebben we sinds vandaag ook een bedrijfspagina op Linkedin.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top