Office 365 & Microsoft exchange.

Een professionele website gaat gepaard met een zakelijk e-mailadres. Met Microsoft Office 365 of Exchange mailboxen, versterk jij je zakelijke uitstraling.

zakelijke e-mail.

Je hebt een kanjer van een website, maar je mailt je klanten vanuit een mailbox eindigend op @gmail.com of @xs4all.com. Dat straalt niet echt professionaliteit uit. Bovendien komen je mails niet altijd goed aan. Misschien verdwijnen ze per ongeluk in de spambox van de geadresseerde. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom raden wij altijd een mailoplossing van Microsoft aan. Deze zijn simpel in gebruik, want je kunt overal ter wereld in Outlook inloggen. Bovendien is het gebruik van Outlook de standaard in de zakelijke markt. 072DESIGN koppelt jouw mailadres eenvoudig aan een
zakelijke Microsoft mailbox, zodat je geen mail hoeft te missen! En dat al vanaf 7,50 euro per maand.

Illustraties 072Design Social Media 1
Neem veilige webhosting bij 072DESIGN

Office 365 of Exchange.

Wij hebben twee smaken in ons assortiment: Office 365 of Microsoft Exchange. Met de eerste optie heb je naast alleen e-mail (Exchange) ook alle Office programma’s tot je beschikking. Deze kan je zelfs tot op 5 apparaten installeren en daarmee kan je overal aan de slag in o.a. Outlook, Word, Powerpoint en Excel. Alleen de mailbox (Exchange) heb je bij ons voor 7,50 euro per maand, een complete Office 365 voor 15 euro per maand.

Wij nemen het uit handen.

072DESIGN installeert Office 365 of een Exchange mailbox in een oogwenk. We helpen je met alle instellingen en ook met het aanmaken van nieuwe e-mailadressen voor jou en je eventuele collega’s. Bestaande mailboxen zetten we tegen een klein bedrag eenvoudig over. Daar heb je dus geen omkijken naar! 072DESIGN vraagt de licenties aan en ontzorgt compleet. Zo houd jij de focus op lekker stressvrij ondernemen!

Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

zomerrooster.

De zomer staat voor de deur en ook wij gaan even een stapje terugnemen. Vanaf maandag 22 juli tot maandag 2 september houden we een zomerstop. Tijdens deze periode nemen we geen nieuwe projecten aan, maar wees gerust: voor technische zaken en kleine aanpassingen aan jullie websites blijven we gewoon beschikbaar.