skip to Main Content

Stap over naar Office 365

Samen met onze IT-partner Pixelbyte bieden wij je een gunstig geprijsde overstap aan naar Office 365 van Microsoft. Let op: dit voorstel is alleen geldig voor klanten van 072DESIGN.

Het probleem...

Ondanks dat wij net als onze hostingpartner veel tijd en geld investeren in de bezorging van e-mail komt het helaas toch te vaak voor dat jouw mails niet voorbij de ongewenste map van jouw klanten komen. De grootste gratis e-mailproviders zoals Gmail, Hotmail, Live en Yahoo hanteren eigen spamfilters. Het komt helaas voor dat deze partijen in veel gevallen beslissingen nemen om je niet-spambericht toch als spam te beschouwen. Hier is helaas niet veel aan aan te doen omdat je niet kunt inzien wat voor de spamfilters de aanleiding is. Helaas is dit een probleem waar alle hosters wereldwijd tegenaan lopen en ondanks dat zij veel pogingen wagen om de goed ingestelde e-mail toch bezorgd te krijgen, is het zo goed als onmogelijk om de gratis providers te bewegen om de spamfilters op een andere manier in te richten. Hierdoor loop jij helaas het risico dat jouw klanten je mail in sommige gevallen niet zien.

Laat je website professioneel onderhouden door 072DESIGN

De oplossing...

De oplossing van het probleem is eigenlijk vrij simpel, maar heeft als nadeel dat er een prijskaartje aan vastzit. Microsoft (ja, ook die van Hotmail, Outlook en Live…) biedt met Office 365 de oplossing voor de problemen waarmee ze ons opzadelen. Naast dat dit een slim verdienmodel is, moeten we ook wel toegeven dat zakelijk mailen via Outlook ook wel erg mooi werkt. De mail van Microsoft komt zonder enige twijfel aan omdat zij beschikken over duizenden IP-adressen die binnen het eigen netwerk altijd doorkomen. Bovendien werkt het zowel via de webmail, de applicatie en de apps ook altijd erg fijn en dat gebruiksgemak is onze ogen wel wat waard. Neem daarbij dat je voor niet al te veel ook gebruik kunt maken van applicaties als Word, Outlook (met een hele fraaie agenda-functie), Powerpoint, Excel en het is bijna onlogisch om niet voor deze oplossing te kiezen.

Pixelbyte helpt

Omdat we jou als onze klant niet te veel op kosten willen jagen hebben we het afgelopen kwartaal met diverse IT-partijen gezeten om een leuk voorstel uit te kunnen werken. Uiteindelijk hebben we een partnership gesloten met het Alkmaarse Pixelbyte. Ons gevoel was meteen goed bij Bram en zijn team en wij hebben er ook alle vertrouwen in dat zij ons op dit soort gebieden kunnen ondersteunen.

Het voorstel dat we hieronder voor je uitgewerkt hebben is zeer aantrekkelijk. Pixelbyte doet dit niet alleen om ons te helpen natuurlijk, maar ze hopen door de uitstekende indruk die ze achter gaan laten, je misschien ook wel te interesseren voor wat ze nog meer doen (denk bijvoorbeeld aan werkplekken inrichten, netwerk- en systeembeheer en IT-ondersteuning). Omdat ze zich net als wij richten op het midden- en kleinbedrijf zouden ze op dat gebied zomaar een mooie match kunnen zijn zijn voor jou.

Het voorstel

In de onderstaande tabellen hebben we de opties voor je op een rij gezet. De maandelijkse kosten voor Office365 zijn de kosten die Microsoft zelf ook hanteert. Je betaalt Pixelbyte dus alleen voor het installeren van 365 voor jouw domein en het eventuele overzetten van bestaande mailadressen. 

Office 365 Business Essentials

per gebruiker per maand
4
20
per maand
 • Aansluitkosten nieuwe klanten = € 70
 • Mailadres migreren = € 20
 • Alleen e-mail
 • Mailen via webmail Outlook
 • Mailen via Outlook App
 • Inclusief Onedrive (cloudopslag)

Office 365 Business Premium

per gebruiker per maand
10
50
per maand
 • Aansluitkosten nieuwe klanten = € 70
 • Mailadres migreren = € 20
 • Mailen via webmail Outlook
 • Mailen via Outlook App
 • Inclusief Microsoft Outlook
 • Inclusief Microsoft Word
 • Inclusief Microsoft Excel
 • Inclusief Microsoft Powerpoint
 • Inclusief Onedrive (cloudopslag)
Aanbevolen

Interesse in Office 365?

Laat het ons dan weten via telefoonnummer 072 737 033 , mail ons op info@072design.nl of vul via de onderstaande button het contactformulier in.

Back To Top