Onze partners

Wij werken samen met diverse partners die websites en webshops beter maken via handige en vaak ook voordelige tools die jouw leven als ondernemer makkelijk en veel efficiënter maken!

Woosa

Woosa uit Lelystad is specialist in het maken van koppelingen vanuit WordPress naar externe platformen. Zo ontwikkelden ze onder andere plugins die jouw webshop kunnen verbinden met Bol.com, Amazon en Marktplaats. Binnen onze samenwerking zorgt Woosa voor de plugin en helpen wij jou bij het maken van de koppeling zodat je nog meer kunt gaan verkopen via jouw webshop.

woosa 1
mollie

Mollie

Het Nederlandse Mollie is één van de grootste payment providers op de markt en zij zorgen niet alleen voor een perfecte integratie van betaalmethoden als iDEAL, Creditcards, PayPal en achteraf betalen met Klarna, maar ze doen dat ook nog eens tegen zeer gunstige tarieven (en zonder abonnementskosten). 072DESIGN is al 8 jaar partner van Mollie en wij kunnen jou helpen bij het opzetten van een perfect werkend betaalsysteem in jouw webshop.

MyParcel

Voordelig pakketjes versturen en dit op maandelijkse factuur regelen doe je met MyParcel. Dit bedrijf is sinds een jaar onderdeel van postNL en levert een perfecte koppeling van jouw webshop met het verzendsysteem van PostNL. Bij 072DESIGN helpen wij jou bij het opzetten van de koppeling en de opmaak van verzendlabels en maatwerk track & trace pagina’s voor jouw webshop. 

myparcel
moneybird

Moneybird

Moneybird biedt jou als ondernemer een zeer betaalbaar boekhoudpakket waarin je makkelijk facturen en offertes kunt versturen naar jouw klanten. Daarnaast is Moneybird vrij eenvoudig te koppelen aan een payment provider als Mollie, maar ook aan je eigen webshop, waardoor je veel minder tijd kwijt bent aan je boekhouding. Sluit je via ons aan bij Moneybird? Dan krijg je een proefperiode van maar liefst 120 dagen cadeau van onze partner.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een handige koppeling? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.