VACATURES

Kan jij ons versterken?
Via deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele vacatures binnen ons bedrijf. De eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat we niet vaak op zoek zijn naar vaste medewerkers omdat we binnen ons netwerk omringd worden door vele experts binnen hun eigen vakgebied. Denk je dat jij een onmisbare schakel binnen dat netwerk zou kunnen zijn dan horen we dat uiteraard graag!

Erkend Leerbedrijf

072DESIGN is een erkend leerbedrijf in de creatieve industrie. De richtingen waarin we studenten kunnen verwelkomen zijn de MBO-richtingen Mediavormgeving en Mediamanagement, maar in overleg zouden studenten die bijvoorbeeld commerciële economie of journalistiek doen ook welkom kunnen zijn.

Voor welke studenten?

We hebben ruimte voor 2 stagiair(e)s per keer, maar als je ons op internet , het register van SBB of op stagemarkt.nl hebt gevonden mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als de klik er is en je ambities aansluiten bij wat wij allemaal doen dan kunnen we altijd kijken of er wat mogelijk is.

Kan ik nu stage lopen?

In het eerste deel van 2017 hebben we geen ruimte voor een stagiar(e), maar het is de bedoeling dat we in het tweede deel van 2017 weer een plek beschikbaar hebben. We zijn wel een beetje kieskeurig en hebben een sterke voorkeur voor ambitieuze, leergierige studenten die al duidelijk weten wat ze willen.

Ben jij een versterking voor ons?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingsverbanden met freelancers die wat kunnen!
Salestijgers

Zou jij ons kunnen ondersteunen op het gebied van sales en heb je aantoonbare ervaring en (zeer belangrijk) kennis van en affiniteit met internet, dan horen wij graag van je.

Grafisch ontwerpers

Wij zoeken grafisch ontwerpers die op zoek zijn naar website bouwers. Door de vele raakvlakken binnen onze vakgebieden zouden we elkaar altijd kunnen versterken.

Online Marketingspecialisten

Heb jij aantoonbare ervaring met SEO en SEA en ben je bijvoorbeeld heel erg goed in het opzetten van advertentiecampagnes? Neem dan contact met ons op!

Denk jij ons te kunnen versterken? Dan horen we graag van je!