Webdesign Heerhugowaard

Vanuit Sint Pancras helpen wij veel ondernemers uit Heerhugowaard aan een nieuwe flitsende website. En waarom ook niet, we zitten praktisch om de hoek bij je!

Website laten maken Heerhugowaard

Met een professioneel webdesign voor jou klanten uit Heerhugowaard (en verre omgeving) zorg je dat je meer afspraken genereert. Dat je bezoekers stimuleert actie te ondernemen. Kortom: dat je het maximale uit je website haalt. Er zijn meerdere factoren die belangrijk zijn bij het ontwerpen én onderhouden van een website.

Je website moet gebruiksvriendelijk zijn voor alle apparaten (desktop, smartphone, tablet). Uit onderzoek blijkt namelijk dat websitebezoekers op mobiele apparaten het niet erg vinden om naar beneden te scrollen, maar liever niet van links naar rechts vegen. Zorg er dus voor dat het design van je website responsive is (geschikt voor gebruik op alle apparaten).

Om de bezoekers van je website niet te laten wachten, leveren wij alleen websites op met een snelle laadtijd via onze webhosting

Je website moet zodanig ingericht zijn, dat je het de bezoekers zo makkelijk mogelijk maakt. Geef ze geen moment om ergens over na denken, want dat zijn afhaakmomenten. Hou in het webdesign al rekening met de manier waarop je je bezoekers verleidt.

Ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is een tool om je website hoger in de niet-betaalde (organische) zoekmachineresultaten te krijgen. Optimalisatie van zoekwoorden in je website zorgen ervoor dat de zoekmachines jouw site hoger waarderen. En dat je dus sneller wordt gevonden door potentiële klanten.

Naast alle technische zaken die bij het bouwen van een website horen, houden we ook goed in de gaten dat alle gebruikte elementen passen bij je huisstijl
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

Je bedrijf laten groeien

Zoals gezegd is je website meer dan je visitekaartje. Met je website laat je niet alleen zien wie je bent, maar vooral wat je kunt betekenen voor je klanten. Welke waarde jij biedt. Welke oplossing jij hebt voor hun probleem. Je wilt je website niet alleen gebruiken als uithangbord, maar vooral als kanaal om leads te genereren.

Vanuit Sint Pancras bouwen wij op maat gemaakte websites voor zzp’ers en mkb’ers uit Heerhugowaard met de ambitie om te groeien. Wij zijn een full service internetbureau met ondersteunende diensten zoals  hosting en online marketing die je helpen om daadwerkelijk te groeien.

WordPress websites Heerhugowaard

Wij gebruiken WordPress om onze websites en webshops te bouwen. WordPress is één van de meeste gebruikte CMS-systemen ter wereld. Als ons werk erop zit, kun je zelf aan de slag met je website. We gooien je natuurlijk niet direct in het diepe; na oplevering leer je via een gratis workshop en een maand gratis ondersteuning alles over het zelf beheren van je website en het CMS.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Wat onze klanten vertellen...

Wat kunnen wij voor je doen?

Als webdesigner in Heerhugowaard helpen we je graag om je doelen te halen. Ben je op zoek naar informatie over een webbouwer in Heerhugowaard of wil je gewoon even sparren? Maak dan een afspraak, wij staan voor je klaar!