skip to Main Content

Webshop Capkopen.nl online

Vorige week lanceerde 072DESIGN de webshop van Capkopen.nl. Cap Kopen is de specialist in de beste en meest vernieuwende merken caps en is door de specialisatie uniek in Nederland. De webshop die is gemaakt met behulp van de nummer 1 webwinkelsoftware van Magento. De webshop is responsive en dat betekent dat er zowel op desktops, tablets en smartphones gewinkeld kan worden! De winkel is SEO geoptimaliseerd en verbonden met de diverse hulpprogramma’s van Google en is uiteraard voorzien van SSL-beveiliging en koppeling met een iDeal betalingssysteem zodat klanten veilig kunnen winkelen.

Dat Cap Kopen een succes gaat worden lijdt geen twijfel. Eigenaar Thijs is tijdens de hele opzet van de winkel erg betrokken geweest bij het proces en was daarmee zo’n beetje de ideale klant. 072DESIGN wenst Thijs heel veel succes met het opbouwen van zijn eigen bedrijf!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top