skip to Main Content

Webshop In de Hekken online

Op 27 november lanceerde 072DESIGN de webwinkel voor voetbalcultblog In de Hekken. De winkel is gemaakt met behulp van WordPress en WooCommerce. Dankzij deze software wordt het de webwinkelier allemaal erg gemakkelijk gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op eenvoudige wijze betalingsmogelijkheden toe te voegen en is het ook geen enkel probleem om de webwinkel in meerdere talen (en valuta) te tonen aan bezoekers. Ook aan de vindbaarheid is gedacht doordat het mogelijk is om producten beschrijvingen en tags (sleutelwoorden) mee te geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende vergelijkbare producten aan elkaar te linken zodat een bezoeker naast het product dat hij of zij bekijkt ook gewezen wordt op andere leuke artikelen in de webshop.

De winkel van In de Hekken is voorzien van een SSL certificaat en dat houdt in dat klanten op een veilige manier kunnen winkelen. De SSL beveiliging maakt het onmogelijk om als buitenstaander bij o.a. de persoonsgegevens te kunnen komen. Een goed beveiligde winkel is te herkennen aan het slotje in uw browser.

Een moderne webwinkel is uiteraard voorzien van diverse social media koppelingen. Bij de In de Hekken Shop ziet u de mogelijkheid om te ‘liken’ en om tweets te volgen. Deze tweets worden automatisch binnengehaald door de webshop zodat alles altijd actueel is. Daarnaast is de webshop volledig geïntegreerd in Facebook. Op de Facebookpagina van In de Hekken kunnen klanten hun aankopen doen zonder dat zij hiervoor hoeven door te klikken naar de webwinkel zelf.

De webwinkel is verder voorzien van een iDeal extensie via Sisow en is zo ingesteld dat bestellingen automatisch worden ingeboekt in het boekhoudsysteem van de webwinkelier zodat deze heel veel tijd bespaard aan administratieve rompslomp.

Bent u ook op zoek naar een mooie webwinkel die voorzien is van alle gebruiksgemakken die u maar kunt bedenken dan bent u bij 072DESIGN aan het juiste adres. Wij bieden verschillende klantgerichte oplossingen die u kunnen helpen om uw online kansen als retailer beter te benutten.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top