Webshop laten maken

Wij helpen ondernemers, groothandels en merken met verschillende e-commerce vraagstukken. Met de perfecte balans tussen techniek, design, strategie en marketing zorgen we voor winstgevende webshops.

Succesvolle webshops

We bouwen complete gebruiksvriendelijke webshops waar klanten eenvoudig jouw producten kunnen bestellen. Onze webshops zijn op maat gemaakt en voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan een succesvolle webshop. Met modern ontwerp en snelle techniek creëren we een optimale gebruikerservaring zodat jouw bezoekers bij jou gaan kopen. Met ons maatwerk kunnen we direct inspelen op veranderingen in de markt, zoals het toevoegen van betaalmethodes, reviews, security updates, en Google-indexaties.

Laat je webshop maken in de omgeving van Alkmaar
Laat je Woocommerce webshop maken in de omgeving van Alkmaar

WooCommerce

Met Woocommerce bouwen wij kwalitatieve webshops die eenvoudig te beheren zijn. Zo kan je snel nieuwe producten toevoegen, kortingscodes aanmaken en prijzen aanpassen. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee de populairste webwinkelsoftware ter wereld. Met ons ruime portfolio aan webshops weten we hoe we jouw shop moeten onderhouden om altijd online te zijn en vervelende verrassingen te vermijden. Veel ondernemers kiezen voor WooCommerce vanwege de gebruiksvriendelijkheid, talloze en niet te dure mogelijkheden en veilige oplossingen.

Daarom 072DESIGN

Wij onderscheiden onszelf vooral door onze nuchtere kijk op de kansen en bedreigingen in jouw branche. Samen kiezen we de meest succesvolle route om van jouw webshop een winstgevend platform te maken. Dat doen we niet alleen met strakke ontwerpen en technische hoogstandjes, daar gebruiken we ook ons netwerk van online marketeers voor. Met hun ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw doelgroep je webshop weet te vinden. 

Laat je winstgevende webshop maken bij 072DESIGN

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Het lijkt een beetje flauw, maar elk project is anders en daarom is er niet direct een prijs te plakken op een webshop. Een webshop is in de regel wel altijd een grotere investering dan een website omdat er meer tijd nodig is om deze te maken. Wij gaan daarom graag eerst vrijblijvend in gesprek met je, zodat we samen kunnen kijken wat je nodig hebt.

Wij gaan altijd uit van het ‘mobile first’ principe. Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je webshop komt via een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je shop op alle apparaten goed werkt.

Zeker weten. Als wij je webshop hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw shop altijd veilig is. We beschermen je webshop met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij hebben abonnementen op twee stockfotodiensten. Als je een webshop bij ons afneemt mag je hier gratis gebruik van maken bij de bouw van je webshop. Voor de aanlevering van productfoto’s ben je zelf verantwoordelijk. Wil je productfoto’s laten maken? Dan verwijzen we je graag door naar één van de bedrijfsfotografen waar we mee werken.

Elke webshop heeft hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mee te groeien met jouw bedrijf. Dit is bij ons altijd optioneel, maar we raden je aan om hier goed over na te denken. Onze verantwoordelijk vervalt zonder hosting en onderhoud bij oplevering van de webshop.

Wij maken elke website op maat in WordPress. We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een hobbywinkeltje of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

Omdat webshops doorgans wat meer werk kosten dan een normale website gaan we dit in overleg met jou doen. Bij de bouw wordt er meer van ons, maar ook van jou gevraagd en de snelheid van oplevering is vooral afhankelijk van de hoeveelheid producten die je gaat aanbieden.

We zorgen altijd dat je webshop is verbonden met Google via Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google bedrijfspagina (handig in Google Maps ook). Hoe goed je gevonden gaat worden hangt vooral af van de markt van vraag en aanbod. Wij bouwen elke webshop, maar we raden je wel aan om eerst goed onderzoek te doen naar de online vraag. Wij kunnen daarin adviseren en ook onderzoek doen naar zoekvolumes!

Daar zorgen we voor door je bij oplevering bij ons uit te nodigen voor een gratis workshop (1-2 uur) waarin we je uitleggen wat je zelf kunt doen en ook waar je beter niets mee kunt doen. Na die workshop kan je ons nog een maand lang vragen stellen over de werking. Hierna ben je zeker klaar om de wereld te veroveren!

Wij zorgen er voor dat jouw webshop op de juiste manier is verbonden met zoekmachines, maar als je snel bezoekers en verkopen zoekt dan is het een overweging om na te denken over campagnes in Google Ads

Reuzesprongen maken in e-commerce?

Ben je op zoek naar een professionele webshop om de wereld te veroveren? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.