skip to Main Content

Website De Theatergroep gelanceerd

Gisteren leverde 072DESIGN de website van JavaFreek al op en vandaag is het de beurt aan de webstek van De Theatergroep uit Sint Pancras.

De jongste theatergroep uit Sint Pancras is ontstaan in december van het afgelopen jaar en is het resultaat van een lang gekoesterde wens van een drietal wijze mannen, die we bij 072DESIGN toevallig allen een warm hart toedragen. Op het moment dat de heren besloten om hun plannen door te zetten greep ik de de kans om de website (als sponsor van dit mooie project) te ontwerpen meteen met beide handen aan.

De site van De Theatergroep is gemaakt in WordPress en is gekoppeld aan Facebook om ervoor te zorgen dat de theaterbeesten iedereen goed op de hoogte kunnen houden van al het nieuws rondom de te spelen stukken.

072DESIGN neemt ook de kosten van het onderhoud en webhosting op zich zodat De Theatergroep geen onnodige kosten hoeft te maken bij een toch al vrij prijzige hobby.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top