Website hosting

Door je website te laten hosten bij 072DESIGN zorg je ervoor dat je altijd online bent. Door onze jarenlange ervaring in internetzaken hebben wij toegang tot de allerbeste servers. Wij delen onze ruimte graag, zodat je mee kunt profiteren van ons ijzersterke netwerk dat gebouwd is op Cloud Linux Servers. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress hosting, maar kunnen ook andere platformen onderbrengen op onze servers.

Snelle website hosting

Een (WordPress) website met goede webhosting is een onmisbare combinatie. Niet alleen om je bezoekers een plezier te doen, maar ook omdat de richtlijnen van zoekmachines aangeven dat een website altijd binnen 3 seconden moet laden. Wij hosten jouw website op onze eigen dedicated servers en bieden je een gratis SSL-certificaat. Zo garanderen we je de snelheid en veiligheid die je nodig hebt om jouw website optimaal te laten presteren.

Neem veilige webhosting bij 072DESIGN
Laat je website hosten bij 072DESIGN

Hosting voor websites

We bieden onze webhosting aan in verschillende pakketten, omdat de behoefte per klant in de praktijk altijd verschilt. Wij adviseren je graag over de beste optie voor jou. De gemiddelde ZZP’er heeft bijna altijd genoeg aan onze voordeligste variant, terwijl grotere bedrijven en webshops doorgaans wat meer ruimte nodig hebben. De kosten per jaar vallen reuze mee, zo heeft het merendeel van onze klanten al website hosting voor 140 euro per jaar.

Hosting voor webshops

Een webshop vraagt door de vaak grotere databases meer ruimte en rekenvermogen dan een normale website en dat betekent automatisch dat goede webshop hosting altijd een wat hogere investering vraagt op jaarbasis. Omdat de online shopper bijzonder weinig geduld heeft, is het van groot belang om dit stapje extra wel te zetten. Wij bieden verschillende opties voor webshops en adviseren je graag over de beste opties voor jouw webshop. Gemiddeld gezien kun je rekenen op een bedrag van 360 euro per jaar.

Neem webshop hosting af bij 072DESIGN
0
Ondernemers gingen je voor
0
Domeinnamen in beheer
0
Hostingpakketten in beheer

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Zonder website hosting kan je website of webshop niet online staan. Wij leggen domeinnamen voor je vast, koppelen deze aan schijfruimte (denk aan een harde schijf in de cloud) en plaatsen je website op deze ruimte en onderhouden dit voor je.

Wij beheren voor onze klanten meer dan 400 domeinnamen en hostingpakketen via onze website hosting, we durven dus wel hardop te stellen dat jouw domein bij ons in goede handen is.

Dat is geen enkel probleem natuurlijk. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is dat onze tarieven altijd ex. btw zijn en je deze als particulier niet kunt terugvorderen bij de Belastingdienst.

We bieden zeker e-mailadressen aan bij onze hostingpakketten, maar wij adviseren iedereen om vooral te kijken naar mailoplossingen van Google of Microsoft omdat zij dit veel beter kunnen dan welk hostingbedrijf ook. Wij kunnen je hierbij adviseren, maar zaken ook inrichten.

De jaarlijkse kosten voor webhosting zijn afhankelijk van de grootte van je website of webshop. In de regel kan je uitgaan van 140 euro per jaar voor een website en 360 euro per jaar voor een webshop. Als je meer nodig hebt (een VPS bijvoorbeeld) dan verzorgen wij dat ook voor je. Elk hostingpakket bij ons is inclusief 1 domeinnaam. Neem je ook website onderhoud bij ons af? Dan krijg je altijd korting op onze hosting!

Dat kan zeker, al wil je er 100! Elk hostingpakket is inclusief 1 domeinnaam en voor de meeste extra domeinnamen rekenen wij 17,50 euro per jaar. Er zijn enkele uitzonderingen, sommige domeinen (denk aan een .amsterdam bijvoorbeeld) zijn duurder en in overleg.

We maken elke nacht complete backups van onze servers, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Neem je ook website onderhoud bij ons af dan maken we ook wekelijks een aparte backup van je complete website.

Vraag een hostingpakket aan

Ben je op zoek naar professionele webhosting om de wereld te veroveren? Vraag via onze contactpagina meer informatie aan of plan een afspraak in!