Website laten maken Noord-holland.

Welkom bij dé webdesignspecialist van Noord-Holland. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen in de digitale wereld zet of een gevestigde organisatie die zijn online aanwezigheid wil versterken, wij zijn er om jouw visie om te zetten in een indrukwekkende online aanwezigheid.

Responsive webdesign.

In deze moderne, verbonden wereld gebruiken mensen een breed scala aan apparaten om toegang te krijgen tot het internet. Desktopcomputers, laptops, tablets, smartphones – jouw website moet er niet alleen goed uitzien op alle apparaten, maar ook optimaal functioneren. Dat is waar responsive webdesign om de hoek komt kijken.

Daarnaast waardeert Google responsieve webdesign. Met hun “mobile-first” indexering, beloont Google sites die goed functioneren op mobiele apparaten met hogere zoekmachine rankings. Een responsieve website draagt dus niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring, maar ook aan een betere SEO.

Illustraties 072Design Social Media 1
Overtuigende SEO teksten leveren meer omzet op

SEO-vriendelijk: Optimaliseer voor succes.

In de digitale wereld van vandaag wordt het merendeel van de nieuwe diensten en producten gezocht via zoekmachines zoals Google. Daarom is het essentieel om niet alleen een aantrekkelijke en functionele website te hebben, maar ook eentje die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Ons team zorgt ervoor dat jouw website wordt gebouwd met heldere, informatieve en op zoekvolume gebaseerde SEO-teksten. Hierdoor zal Google jouw website sneller herkennen en hoger plaatsen in de zoekresultaten bij relevante zoekopdrachten. Dit zorgt ervoor dat jouw website fungeert als een ‘klantenmagneet’, die dagelijks nieuwe potentiële klanten aantrekt.

Website onderhoud en ondersteuning.

Zelfs als je na de oplevering niets meer aanpast aan je website, is het essentieel om de infrastructuur te beschermen en te verbeteren. Wij zorgen voor een continue optimalisatie en beveiliging van je website tegen mogelijke aanvallen en zorgen ervoor dat je website altijd goed functioneert in alle moderne browsers. Dit doen we niet alleen om je gemoedsrust te bieden, maar ook om de ervaring van je bezoekers soepel en veilig te houden.

Ons jaarlijkse onderhoudspakket van €420 bevat niet alleen deze essentiële onderhoudstaken, maar bieden we ook snelle, zakelijke webhosting en een professionele Microsoft Exchange-mailbox. Zo is niet alleen je website, maar ook je zakelijke e-mail veilig, betrouwbaar en efficiënt beheerd.

Laat je website professioneel onderhouden door 072DESIGN