Website laten onderhouden

Met website onderhoud blijft je website veilig en up-to-date. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we direct altijd zeer snel op. Wij zorgen voor jouw website, jij voor jouw onderneming. Meer dan 200 ondernemers gingen je al voor!

Zorgeloos online

Met miljoenen websites is het internet een platform vol kansen. Echter biedt het kwaadwillenden ook verschillende mogelijkheden. Wij beschermen jouw website tegen internetcriminaliteit waardoor jou een hoop ellende bespaart blijft. Internetcriminelen willen graag inbreken op websites om verschillende data te winnen, contactgegevens van jou en je klanten te stelen en je website te gebruiken voor hun activiteiten. Als wij het website onderhoud doen zorgen we ervoor dat jouw website altijd veilig online is.

Neem een website onderhoudscontract
Laat je website professioneel onderhouden door 072DESIGN

Pro-actief onderhoud

Wij houden al onze websites 24 uur per dag in de gaten en krijgen een melding wanneer jouw website gevaar loopt. WordPress is net als alle andere moderne websites voorzien van een CMS dat doorlopend aandacht vraagt. Zelfs als je na oplevering niets meer aanpast aan je site is het noodzakelijk om de infrastructuur te beschermen en te verbeteren. Dit doen we om je website beter te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook om je site blijvend goed te laten functioneren in alle gebruikte browsers. Gaat het onverhoopt toch mis? Dan kunnen wij altijd zonder extra kosten een backup terugzetten voor je.

Alles uit handen geven

Naast ons normale website onderhoud bieden we ook een uitgebreide optie aan. Voor 69 euro per maand doen we het technische website onderhoud en alle aanpassingen die je wilt hebben. Eens per maand kan je al je wijzigingen doorgeven en wij voeren die altijd binnen 48 uur uit. Dat kan inhoudelijk, technisch en grafisch zijn. hiermee zorg je ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent!

Lever je content aan en wij plaatsen het op je website

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Wij bieden drie verschillende opties aan. De eerste en meest gekozen optie is onze hosting- en onderhoudsoptie. Voor 35 euro per maand hosten en onderhouden we jouw website actief op de achtergrond. Zonder hosting is onderhoud ook mogelijk voor 30 euro per maand. Wil je ook al je content geplaatst hebben door ons dan kom je uit op 69 euro per maand. Uiteraard kan je ook kiezen voor optie 1 en ons los inschakelen voor het plaatsen van nieuwe content. 

Als je hebt gekozen voor website onderhoud dan nemen wij je alle technische zaken rondom de website uit handen. Dit betekent dat wij bij elke nieuwe update van WordPress inlogggen op je
server en website om alle software voor je te updaten. Dit van zowel WordPress, raamwerk (thema) en plugins. Werkt een plugin niet meer? Dan vervangen wij deze voor je. Komt er een nieuwe plugin op de markt die jouw website beter kan maken? Dan installeren wij deze ook voor je zonder dat jij hier over hoeft na te denken.

Wij zijn altijd snel en bij technische problemen met jouw website laten we al ons werk vallen om jou te helpen. We doen niet aan support tickets en zijn bij technische problemen 7 dagen per week bereikbaar. Gaat het toch mis, dan helpen we je dus ook op in de avonden en weekenden.

We doen niet alleen aan het onderhouden van de sites zelf, je krijgt bij ons als onderdeel van onze overeenkomst ook toegang tot een aantal gelicenseerde plugins t.w.v. zeker 250 euro per jaar die jouw website sneller, veiliger en simpelweg beter maken.  Een aantal voorbeelden van deze plugins zijn Gravity Forms, iThemes Security, WP Rocket en Shortpixel.

Ja, maar dat is wel afhankelijk van de manier waarop deze gebouwd is. We onderhouden alleen WordPress-websites, maar hebben wel een voorkeur voor sites die professioneel gebouwd zijn. Als je interesse hebt in website onderhoud kunnen we altijd vrijblijvend kijken of jouw website direct door ons te beheren is of dat daar eerst nog wat tijd in moet worden gestoken.

Wij maken dagelijks een backup van alle websites en maken daarnaast meerdere malen per week  naar een aparte backup server. Gaat er iets mis met je website? Dan kunnen we dat met een druk op de knop herstellen voor je door een backup terug te plaatsen.

Dat wisselt. Wij volgen doorgaans de updates van WordPress, raamwerken en plugins. Het kan voorkomen dat we bij security-updates drie keer per maand updaten, maar er kan ook zo wel eens twee maanden tussenzitten. Gemiddeld gezien zijn we per klant 6-8 uur per jaar bezig met fysiek inloggen, backups maken, updaten en controleren of alles goed is gegaan.

Weten of we jouw website kunnen onderhouden?

Via de onderstaande button kan je direct een check starten. Om te weten of we jou goed kunnen ondersteunen willen we graag eerst wat dingen van je weten. Daarna ontvang je een geheel vrijblijvende offerte van ons.