Website laten onderhouden.

Met website onderhoud blijft je website veilig en up-to-date. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we direct altijd zeer snel op. Wij zorgen voor jouw website, jij voor jouw onderneming. Meer dan 250 ondernemers gingen je al voor!

Technisch website onderhoud.

WordPress is net als alle andere moderne websites voorzien van een CMS dat doorlopend aandacht vraagt. Zelfs als je na oplevering niets meer aanpast aan je site is het noodzakelijk om de infrastructuur te beschermen en te verbeteren. Dit doen we om je website beter te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook om je site blijvend goed te laten functioneren in alle moderne browsers. Dit doen wij voor een vast bedrag van 35 euro per maand. Binnen dit tarief krijg je van ons ook zakelijke snelle webhosting t.w.v. 150 euro per jaar en 1 professionele Microsoft Exchange mailbox zodat al je zakelijke e-mail ook op de meest veilige manier wordt verzonden en ontvangen.

Neem een website onderhoudscontract
Laat je website professioneel onderhouden door 072DESIGN

Alles in 1 onderhoud.

Naast ons normale website onderhoud bieden we ook een uitgebreide optie aan. Voor 85 euro per maand doen we het technische website onderhoud en alle aanpassingen die je wilt hebben. Geef je wijzigingen door en wij voeren deze altijd binnen 24 uur uit. Dat kan inhoudelijk, technisch en grafisch zijn. hiermee zorg je ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent!

Basispakket.

€40 / Per maand

pluspakket.

€85 / per maand

Bevat alle voordelen van het basispakket, plus:

Je ook geen zorgen meer maken over je website?

Met onze expertise is jouw website altijd veilig, snel en up-to-date. Sluit je aan bij meer dan 250 andere ondernemers!

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Wij bieden twee verschillende opties aan. De eerste en meest gekozen optie is onze hosting- en onderhoudsoptie. Voor 35 euro per maand hosten en onderhouden we jouw website actief op de achtergrond. Wil je ook al je content geplaatst hebben door ons dan kom je uit op 85 euro per maand. Uiteraard kan je ook kiezen voor optie 1 en ons los inschakelen voor het plaatsen van nieuwe content. 

Als je hebt gekozen voor website onderhoud dan nemen wij je alle technische zaken rondom de website uit handen. Dit betekent dat wij bij elke nieuwe update van WordPress inlogggen op je
server en website om alle software voor je te updaten. Dit van zowel WordPress, raamwerk (thema) en plugins. Werkt een plugin niet meer? Dan vervangen wij deze voor je. Komt er een nieuwe plugin op de markt die jouw website beter kan maken? Dan installeren wij deze ook voor je zonder dat jij hier over hoeft na te denken.

Dat wisselt. Wij volgen doorgaans de updates van WordPress, raamwerken en plugins. Het kan voorkomen dat we bij security-updates drie keer per maand updaten, maar er kan ook zo wel eens twee maanden tussenzitten. Gemiddeld gezien zijn we per klant 4-6 uur per jaar bezig met fysiek inloggen, backups maken, updaten en controleren of alles goed is gegaan.

Wij zijn altijd snel en bij technische problemen met jouw website laten we al ons werk vallen om jou te helpen. We doen niet aan support tickets en zijn bij technische problemen 7 dagen per week bereikbaar. Gaat het toch mis, dan helpen we je dus ook op in de avonden en weekenden.

Ja, maar dat is wel afhankelijk van de manier waarop deze gebouwd is. We onderhouden alleen WordPress-websites, maar hebben wel een voorkeur voor sites die professioneel gebouwd zijn. Als je interesse hebt in website onderhoud kunnen we altijd vrijblijvend kijken of jouw website direct door ons te beheren is of dat daar eerst nog wat tijd in moet worden gestoken.

We doen niet alleen aan het onderhouden van de sites zelf, je krijgt bij ons als onderdeel van onze overeenkomst ook toegang tot een aantal gelicenseerde plugins t.w.v. zeker 400 euro per jaar die jouw website sneller, veiliger en simpelweg beter maken.  Een aantal voorbeelden van deze plugins zijn Gravity Forms, iThemes Security, WP Rocket en Shortpixel.

Bij geen van onze diensten sluiten we contracten af. Het is onze ogen simpel: als wij ons werk goed doen blijf je klant en zo niet dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. 

zomerrooster.

De zomer staat voor de deur en ook wij gaan even een stapje terugnemen. Vanaf maandag 22 juli tot maandag 2 september houden we een zomerstop. Tijdens deze periode nemen we geen nieuwe projecten aan, maar wees gerust: voor technische zaken en kleine aanpassingen aan jullie websites blijven we gewoon beschikbaar.