skip to Main Content

Website Rewriters Rotterdam

Bij 072DESIGN zitten we in de omgeving van Alkmaar (Sint Pancras), maar dat wil niet zeggen dat we de provinciegrenzen niet over durven.

De laatste weken hebben we keihard gewerkt aan de website van Rewriters Rotterdam, een platform dat zich hard maakt voor straatkunst (graffiti & street art) in Rotterdam. Rewriters biedt Rotterdamse straatkunstenaars een platform in hun eigen stad zodat zij hun eigen werk kunnen etaleren in de buitenruimte. Dit doen ze door in navolging van diverse andere Europese steden een Street Art Route door de eigen stad te realiseren.

De wensen van de organisatie waren zeer duidelijk, ze wilden een website in de eigen huisstijl met (logischerwijs) heel veel nadruk op beeld. De WordPress website is volledig responsive en dus op alle schermen goed te bezoeken.

Bezoek de website en volg dit mooie initiatief vooral ook via Social Media. Ze zitten op Twitter, Facebook en instagram!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.

Back To Top