Websites vaak niet goed beveiligd

De Amerikaanse (overheids) autoriteit op het gebied van computerbeveiliging US-CERT kwam afgelopen week met een waarschuwing op het gebied van websites die worden bijgehouden via content management systemen (CMS). Doordat veel website-eigenaren de software zoals WordPress en Joomla niet goed onderhouden lijken ze in toenemende mate het slachtoffer te worden van cybercrimelen.

US-CERT adviseert dan ook om ervoor te zorgen dat zowel de software en plugins die vaak aangeleverd zijn via derden regelmatig te voorzien van updates om te voorkomen dat hackers toegang krijgen.

Als u geen idee heeft waar u moet beginnen dan heeft [072]DESIGN de oplossing voor u in huis in de vorm van een onderhoudscontract. Voor slechts 60 euro per kwartaal zorgen wij er niet alleen voor dat uw website veilig is, maar maken wij ook maandelijkse backups van uw database.

Kom vrijblijvend langs

Heb je een onderneming en ben je klaar om te groeien? Of voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Sint Pancras.