Zitten we stil? Nee! Portfolio-update!

Keer op keer nemen we onszelf voor om actiever met onze eigen site om te gaan, dit is immers wat we al onze klanten ook meegeven als ze een website bij ons hebben afgenomen. Helaas komt het er te weinig van, maar gelukkig wel met een goede reden. We hebben het ontzettend druk bij 072DESIGN en we zijn op elk moment van de week met 5 tot 6 websites voor onze klanten bezig. De afgelopen tijd leverden we een aantal fraaie websites op waar we erg trots op zijn.

The Business Bee

The Business Bee is een initiatief van Nathalie Menke, organisatietalent pur sang. Het team van The Business Bee is prestatiegericht, ervaren en enthousiast en helpt je bij alle denkbare organisatorische zaken binnen jouw onderneming.

Marall by Mar

Wil jij het beste van jezelf laten zien? Wil jij op je mooist zijn op je bruiloft, of gewoon extra goed voor de dag komen op een feest, tijdens een photoshoot, een belangrijke presentatie of avondje uit? Dan ben je bij Marall by Mar aan het juiste adres!

Barbara Hoyng

Beeldhouwer Barbara Hoyng is een hele speciale klant voor ons. Niet alleen omdat ze aangenaam gezelschap is, maar ook omdat ze met haar bijna 80 jaar onze oudste (maar nog lang niet versleten!) klant ooit is. Vanuit haar atelier in Burgerbrug maakt Barbara prachtige werken en wij gaan haar blijvend helpen om dit ook online tentoon te stellen.

Kogo

De boomhouder van Kogo is een vernieuwende en duurzame manier om jonge bomen aan te planten. De Boomhouder is een verzinkt stalen in een wokkel gedraaide beugel met daarom heen een voor de boom beschermende rubberlaag.  Deze boomhouder (boombeugel) wordt op slechts één houten paal geplaatst en is herbruikbaar.

F-Lite

In de webshop van F-Lite vind u thermo ondergoed en zweetshirts en kunt u snel en eenvoudig zoeken in alle verschillende producten. Alle zweetshirts, thermoshirts, thermobroeken en thermo T-shirts van F-Lite zijn opgedeeld in logische series

Mart Bakker Expo

Mart Bakker Expo is een traditioneel familiebedrijf waar normen, waarden, kwaliteit en service een stevig fundament vormen. In 1979 was het Mart Bakker die het bedrijf startte, acht jaar later stapte zoon Roel Bakker in het bedrijf. Uiteindelijk nam hij Mart Bakker Expo – specialist in interieur-, stand- en decorbouw – in 2007 samen met zijn vrouw Saskia in z’n geheel over. Het bedrijf werkt met korte lijnen, beschikt over een ruime nationale en internationale ervaring en biedt klanten een ongeëvenaarde service.

Hondenschool MarYvo

Hondenschool MarYvo biedt diverse gedrags- en gehoorzaamheidscursussen voor honden aan. Het doel is dat u, aan het eind van de cursus, een goed luisterende, gezellige en sociaal opgevoede huishond heeft. Naast de gedrags- en gehoorzaamheidscursussen kunt u bij ook bij ze terecht voor sport en spel, basiscursus speuren en privétrainingen.

De Groene Aggregaat

De Groene Aggregaat is de off grid stroomoplossing van de toekomst. De gebruiker haalt de stroombehoefte uit het hybride pakket en de brandstof aggregaat gaat alleen draaien wanneer de spanning in het hybride pakket onder een bepaald minimum terecht komt.