Google ads uitbesteden.

Haal directe resultaten door te investeren in slimme Google Ads campagnes. Google Ads uitbesteden kan bij 072DESIGN al voor een vast laag bedrag per maand. Met slimme targeting zorgen we voor maximale clicks van je doelgroep tegen minimale kosten.

Google Ads uitbesteden.

Door advertentieruimte te kopen in Google, oftewel gebruik te maken van Google Ads, garandeer je jezelf van een mooi plekje op de zoekpagina’s van Google. Hoe het werkt? Simpel. Met een Google Ads-campagne selecteren we zoekwoorden die perfect passen bij jouw aanbod. Googelt een potentiële klant zo’n zoekwoord? Dan komt jouw bedrijf bovenin de zoekresultaten. Google Ads is dus een handige tool die jou helpt om direct je online zichtbaarheid te vergroten. 

072DESIGN helpt je om Google Ads in te zetten, zodat jouw website direct beter gevonden wordt door de juiste doelgroep. Wij kunnen al een campagne opzetten voor € 250,-. Doorlopend onderhoud en beheer kan al vanaf € 150,-. per maand.

Besteed Google Ads uit en haal meer omzet uit jouw bedrijf
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

Hoe werkt het uitbesteden van google ads?

Met Google Ads bepaal je eerst op welke zoekwoorden je graag wilt worden gevonden. Ben je bijvoorbeeld een elektricien in regio Alkmaar? Dan zet je Google Ads in op de woorden ‘elektricien’ en ‘Alkmaar’. Als iemand die zoekwoorden in Google intypt en bij jouw website uitkomt, betaal je alleen voor dat bezoek: pay per click (PPC) dus. Zo zorgt Google Ads voor veel bezoekers die exact op zoek zijn naar de diensten of producten die jij op je website aanbiedt. Dit maakt Google Ads heel effectief en één van de marketingtechnieken met de hoogste ROI.

Wat er mogelijk is met google ads.

Als je nog nooit een website hebt onderhouden, of niet echt thuis bent in de wereld van online marketing, kan Google Ads een ver-van-je bed-show zijn. Gelukkig werken we bij 072DESIGN samen met Google gecertificeerde specialisten (oftewel SEA-experts) die adviseren over de mogelijkheden die het best passen bij jouw onderneming. Houd er overigens rekening mee dat adverteren in Google het beste werkt in combinatie met een sterke conversiegerichte website en goede webteksten. Deze drie tactieken werken als een hefboom voor elkaar, oftewel: een match made in heaven. Klaar voor een daverend succes? Ga dan aan de slag!

Google ads uitbesteden Alkmaar

Start vandaag nog met google ads.

Google Ads uitbesteden? En wil je weten hoe wij jouw bedrijf online kunnen laten groeien? Plan nu eenvoudig online een vrijblijvende afspraak in en ontdek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Zoekmachine adverteren (SEA) doe je met Google Ads (voorheen AdWords). Het verschil met SEO is dat je door direct te adverteren in Google je een veel snellere manier hebt om jouw potentiële klanten te bereiken. Door jouw advertenties te tonen bij relevante zoekopdrachten zullen bezoekers sneller op jouw site terechtkomen. Het heeft als bijkomend voordeel dat meer bezoekers ook weer een positief resultaat hebben op je algemene vindbaarheid.

Heb je een website of webshop en vraag je je af waar al die klanten blijven? Dan is het zeker de moeite waard om te onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen. Datzelfde geldt ook zeker voor bedrijven die net beginnen en bereid zijn om een beetje te investeren in vindbaarheid. Door slimme campagnes op te zetten zorgen wij voor meer bezoekers, klanten en verkopen en krijgt jouw bedrijf een stevige zet in de rug.

Zowel SEO als SEA zijn gericht op het verbeteren van jouw positie in Google, maar waar je SEO kunt zien als het slim inrichten van je website voor de langere termijn, is SEA een zeer directe manier om hoog in Google te komen. Als je het online structureel erg goed wilt doen dan raden wij altijd de combinatie van de twee aan.

Wij zijn gespecialiseerd in twee typen advertenties: campagnes in het zoeknetwerk en display campagnes, vaak ook in combinatie als een Performance Max campagne.

De zoeknetwerk campagnes zijn meestal tekstadvertenties die worden weergegeven op de zoekpagina's van Google wanneer iemand zoekt naar jouw product of dienst. 

Een campagne in het Display Netwerk zijn doorgaans advertenties met afbeeldingen die worden weergegeven op websites en in apps en zijn een uitstekend promotiemiddel voor jouw bedrijf.

Wij rekenen voor het beheren van jouw campagnes in principe 150 euro (ex. btw) per maand. Daarnaast betaal je zelf direct aan Google voor de advertentiekosten zelf. Wij raden je altijd aan om te starten met 10 euro per dag voor je campagnes. We snappen dat dit een aardig bedrag is, maar zien ook dat onze campagnes dermate rendabel zijn dat het de investering meer dan waard is.

Bij geen van onze diensten sluiten we contracten af. Het is onze ogen simpel: als wij ons werk goed doen blijf je klant en zo niet dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. 

Het succes van campagnes blijft altijd afhankelijk van je product of dienst, maar wij zien bij klanten die bij ons Google Ads uitbesteden dat campagnes vrijwel altijd rendabel worden binnen drie maanden. Tegen die tijd is de campagne volledig geoptimaliseerd en haal je maximaal rendement op je budget.

zomerrooster.

De zomer staat voor de deur en ook wij gaan even een stapje terugnemen. Vanaf maandag 22 juli tot maandag 2 september houden we een zomerstop. Tijdens deze periode nemen we geen nieuwe projecten aan, maar wees gerust: voor technische zaken en kleine aanpassingen aan jullie websites blijven we gewoon beschikbaar.