Adverteren met Google Ads

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Door te adverteren is jouw website gegarandeerd zichtbaar in Google en kan jij beginnen met het halen van online resultaat.

Voordelen van Google Ads

Google Ads biedt de mogelijkheid om zichtbaar te zijn in de resultaten wanneer jouw doelgroep op zoek is naar jouw product of dienst. In het programma waarmee de advertenties gemaakt worden kan je exact bepalen waar en wanneer je advertenties zichtbaar zijn. Je kiest zelf de zoektermen, de inhoud van de advertenties, de locaties of regio en de tijden wanneer ze vertoond worden. Door deze mogelijkheden is het mogelijk om zeer specifiek jouw aanbod aan je doelgroep te tonen.

Haal meer rendement met Google Ads
Wij bouwen websites voor ZZP'ers en het MKB

Nieuwe klanten met Google Ads

Betalen per klik op je advertentie of websitebezoeker klinkt in eerste instantie niet heel aantrekkelijk. Wij zijn echter groot voorstander van adverteren met Google Ads vanwege de vele voordelen die het programma biedt. Omdat je de zoektermen waarbij jouw website vertoond wordt exact kunt bepalen kan je direct jouw aanbod aan je doelgroep presenteren. Omdat je enkel mensen naar je website trekt die al bewust zoeken naar jouw dienst of product betaal je uitsluitend voor de mensen die je op jouw site wilt hebben. 

Mogelijkheden in Google Ads

Google Ads biedt verschillende mogelijkheden. Onze Google-gecertificeerde specialisten kunnen je adviseren welke optie(s) het beste bij jouw onderneming passen. Met ‘Search Ads’ kan je met een tekstadvertentie zichtbaar zijn boven de ‘organische’ resultaten. In ‘Shopping Ads’ worden jouw producten getoond boven in de Google pagina met resultaten. 

Met ‘Display Ads’ worden je advertenties vertoond op diverse (nieuws)sites en Youtube. Daarnaast kan je gebruik maken van het zoeknetwerk van Google waarmee je onder andere op marktplaats kunt adverteren en kun je zelfs je eigen vacatures onder de aandacht brengen via Ads.

Besteed Google Ads uit en haal meer omzet uit jouw bedrijf

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Zoekmachine adverteren (SEA) doe je met Google Ads (voorheen AdWords). Het verschil met SEO is dat je door direct te adverteren in Google je een veel snellere manier hebt om jouw potentiële klanten te bereiken. Door jouw advertenties te tonen bij relevante zoekopdrachten zullen bezoekers sneller op jouw site terechtkomen. Het heeft als bijkomend voordeel dat meer bezoekers ook weer een positief resultaat hebben op je algemene vindbaarheid.

Zowel SEO als SEA zijn gericht op het verbeteren van jouw positie in Google, maar waar je SEO kunt zien als het slim inrichten van je website voor de langere termijn, is SEA een zeer directe manier om hoog in Google te komen. Als je het online structureel erg goed wilt doen dan raden wij altijd de combinatie van de twee aan.

Wij rekenen voor het beheren van jouw campagnes 150 euro (ex. btw) per maand. Daarnaast betaal je zelf direct aan Google voor de advertentiekosten zelf. Wij raden je altijd aan om 10 euro per dag te reserveren voor je campagnes. We snappen dat dit een aardig bedrag is, maar zien ook dat onze campagnes dermate rendabel zijn dat het de investering meer dan waard is.

Bij geen van onze diensten sluiten we contracten af. Het is onze ogen simpel: als wij ons werk goed doen blijf je klant en zo niet dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Dat vinden we wel zo eerlijk!

Heb je een website of webshop en vraag je je af waar al die klanten blijven? Dan is het zeker de moeite waard om te onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen. Datzelfde geldt ook zeker voor bedrijven die net beginnen en bereid zijn om een beetje te investeren in vindbaarheid. Door slimme campagnes op te zetten zorgen wij voor meer bezoekers, klanten en verkopen en krijgt jouw bedrijf een stevige zet in de rug.

Voor het opzetten van een campagne + 1 maand optimalisatie rekenen wij een vast tarief van 250 euro. Voor dat bedrag brengen we jouw wensen in kaart, doen we uitgebreid onderzoek naar je concurrenten en bekijken we in overleg met jou waar de kansen liggen. Daarna richten we de campagne in en passen wij deze gedurende de eerste maand voortdurend aan om de resultaten te maximaliseren. Na die maand kunnen wij het beheer voor je blijven doen zodat jij je handen vrij kunt houden om te doen waar jij goed in bent.

Wij zijn gespecialiseerd in twee typen advertenties: campagnes in het zoeknetwerk en display campagnes. 

De zoeknetwerk campagnes zijn meestal tekstadvertenties die worden weergegeven op de zoekpagina’s van Google wanneer iemand zoekt naar jouw product of dienst. 

Een campagne in het Display Netwerk zijn doorgaans advertenties met afbeeldingen die worden weergegeven op websites en in apps en zijn een uitstekend promotiemiddel voor jouw bedrijf.

Het succes van campagnes blijft altijd afhankelijk van je product of dienst, maar wij zien bij onze klanten dat onze campagnes vrijwel altijd rendabel worden binnen drie maanden omdat we dan genoeg tijd hebben gehad om alles volledig te optimaliseren.

Google Ads specialist in Sint Pancras

De vele mogelijkheden maken het programma voor veel ondernemers te ingewikkeld of tijdrovend. Als je op zoek bent naar een specialist die jouw advertenties zo inricht dat ze het optimale resultaat leveren kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag groeien met gebruik van Google Ads.