Een website in 6 stappen

Je bent op zoek naar een website, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Geen zorgen, je bent niet de enige. Van het idee tot een nieuwe website gaan is niet de meest eenvoudige klus omdat er aardig wat bij komt kijken. Dat is precies de reden waarom wij er zijn, wij helpen je graag door het hele proces heen. Doordat wij al ruim 15 jaar bezig zijn met het ontwerpen van websites weten we als geen ander wat er nodig is om projecten succesvol op te leveren.

De 6 stappen van 072DESIGN

Als je besluit om je website bij ons te laten maken dan is het van te voren al belangrijk om te weten waar je aan toe bent als het op een nieuwe website aankomt. Daarom hebben wij onze werkwijze keer op keer aangescherpt en zijn we tot ‘een website in 6 stappen’ gekomen waarin wij elk website-project tot een succesvolle afronding kunnen brengen.

Binnen 3 weken online!

Door het stappenplan te volgen is het mogelijk om je moderne, professionele en responsive website binnen 3 weken na de start van het project op te leveren. Dit geldt voor alle websites t/m 10 pagina’s, mocht een website groter worden dan kan dit net even iets langer duren.

1. Kennismaking

Elke website begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar je wensen en denken ook nadrukkelijk met je mee om tot een zo goed mogelijke strategie te komen.

2. Praktische zaken

Als je besluit om met ons in zee te gaan dan ontvang je een offerte van ons. Als je hiermee akkoord gaat zullen wij in overleg een planning maken voor het hele project.

3. Content verzamelen

Het verzamelen van alle informatie (denk logo’s, beeld en tekst) is een niet te onderschatten klus en het is zonder twijfel één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

4. Website bouwen

Als we alle content hebben gaan wij beginnen aan het ontwerpen van je website. Wij presenteren we je binnen een week een werkende website op een tijdelijke plaats op het web.

5. Feedback verwerken

Na de eerste oplevering zijn er twee feedbackronden om de website te perfectioneren. In ronde 1 verwerken we alle feedback uitgebreid en in ronde 2 zetten we alle puntjes op de i.

6. Afronding

Bij elke oplevering plannen we een nieuw uitgebreid gesprek waarin we je laten zien hoe je met je website aan de slag kunt. Ook helpen we je bijvoorbeeld met het instellen van je e-mail.