OVER ONS BEDRIJF

Wie we zijn en hoe we doen wat we doen.
072DESIGN is een full-service internetbureau uit Sint Pancras (bij Alkmaar). Je kunt bij ons websites laten bouwen die volledig geschikt zijn voor alle apparaten. Daarnaast bieden we verschillende ondersteunende diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grafisch ontwerp, webhosting, website onderhoud, webteksten en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wie wij zijn

Wij zijn al vanaf 2012 actief binnen ons eigen internetbureau, maar hebben al ruim 15 jaar ervaring in webdesign. In onze toffe studio in downtown Sint Pancras werken we fulltime aan de allerleukste projecten voor onze snel groeiende en trouwe klantenkring. Naast onze passie voor ontwerp en techniek genieten we vooral van het ondernemerschap en werken wij graag voor (en samen met) ondernemers die deze passie delen.

Kantoor in Sint Pancras

Je kunt ons vinden op de fraaie Benedenweg in Sint Pancras. Dit leuke dorp grenst direct aan Alkmaar, Broek op Langedijk en Heerhugowaard. We zijn daarom prima te bereiken met de auto. Ons kantoor is gevestigd op nummer 74A, achter het woonhuis. Op het terrein is genoeg ruimte om je auto / fiets te parkeren.

Gratis inloopspreekuur

Je kunt uiteraard contact met ons opnemen om eens langs te komen voor een goede kop koffie, maar gewoon binnenlopen op maandagmiddag is ook leuk. Elke week hebben we tussen 13:00 en 15:00 uur een gratis (en vrijblijvend) inloopspreekuur waarin we graag kennismaken met je.

Onze werkwijze

Wij maken internet niet moeilijker dan het is en als we alle informatie hebben om te kunnen bouwen dan staat je website binnen drie weken online.
1. Kennismaking

Elke website begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar je wensen en denken ook nadrukkelijk met je mee om tot een zo goed mogelijke strategie te komen.

2. Praktische zaken

Als je besluit om met ons in zee te gaan dan ontvang je een offerte van ons. Als je hiermee akkoord gaat zullen wij in overleg een planning maken voor het hele project.

3. Content verzamelen

Het verzamelen van alle informatie (denk logo’s, beeld en tekst) is een niet te onderschatten klus en het is zonder twijfel één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

4. Website bouwen

Als we alle content hebben gaan wij beginnen aan het ontwerpen van je website. Wij presenteren we je binnen een week een werkende website op een tijdelijke plaats op het web.

5. Feedback verwerken

Na de eerste oplevering zijn er twee feedbackronden om de website te perfectioneren. In ronde 1 verwerken we alle feedback uitgebreid en in ronde 2 zetten we alle puntjes op de i.

6. Afronding

Bij elke oplevering plannen we een nieuw uitgebreid gesprek waarin we je laten zien hoe je met je website aan de slag kunt. Ook helpen we je bijvoorbeeld met het instellen van je e-mail.

Ook goed presteren op het web? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons.