Wie wij zijn.

072DESIGN ontwikkelt (vooral) effectieve websites vanuit ons kantoor in Sint Pancras (bij Alkmaar). Onze websites zijn – uiteraard – om door een ringetje te halen, maar wat ons echt speciaal maakt is onze snelle, persoonlijke en vooral laagdrempelige service! Wij ontzorgen volledig, zodat jij aandacht houdt voor je bedrijf.

Zo werken wij.

072DESIGN werkt het liefst met ambitieuze ondernemers. Wij begrijpen het best als je niet veel kaas hebt gegeten van een goede websites en online marketing. Daar zijn wij voor! Voordat we samen aan het werk gaan, brengen we eerst jouw wensen in kaart en denken we mee over effectieve oplossingen die jouw bedrijfsvoering net een tandje beter maken. Denk aan goed geschreven teksten of het koppelen van een zakelijk e-mailadres aan de url van je website. Zodra wij een scherp beeld hebben van jouw huisstijl, jouw dienst- of productaanbod en jouw doel, kan het snel gaan. Dus, ben jij er klaar voor?

Besteed Google Ads uit en haal meer omzet uit jouw bedrijf
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

Daarom 072DESIGN.

Een website kun je overal laten maken, maar waarom dan uitgerekend bij ons? Omdat wij geen commerciële tijgers zijn, maar eigenlijk gewoon nuchtere, Noord-Hollandse nerds met een grote passie voor websites maken. We werken niet voor jou, maar met jou. Daarom gebruiken we ook geen vertragende ticketsystemen of strippenkaarten. En je hoeft al helemaal niet te dealen met vervelende accountmanagers of ingewikkeld geklets over de techniek. Wij zijn altijd een telefoontje of mailtje bij je vandaan, voor elke klant maken we een gaatje. Gewoon even snel schakelen, dat doen we gewoon.

Kom langs in sint pancras.

Wij houden van websites maken. Wij houden van vormgeving, van techniek, van hosting en van jouw producten goed in the picture zetten. En daarbij zorgen we ook nog eens dat jouw website goed blijft werken. Met meer dan 20 jaar ervaring en zeker 500 websites in de lucht, waarvan we meer dan 450 domeinen in ons beheer hebben, spreken we echt uit ervaring. Onze ruim 250 vaste klanten kunnen onze persoonlijke en collegiale aanpak zeker beamen. Maar het is natuurlijk aan jou om dat te ervaren! Dus wanneer ontvangen we je eens op ons kantoor in Sint Pancras (bij Alkmaar)?

Laat je website maken vanaf 1500 euro