OVER ONS BEDRIJF

Wie we zijn en hoe we doen wat we doen.
072DESIGN is een full-service internetbureau uit Sint Pancras (bij Alkmaar). Je kunt bij ons websites laten bouwen die volledig geschikt zijn voor alle apparaten. Daarnaast bieden we verschillende ondersteunende diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grafisch ontwerp, webhosting, website onderhoud, webteksten en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wie wij zijn

Wij zijn al vanaf 2012 actief binnen ons eigen internetbureau, maar hebben al ruim 15 jaar ervaring in webdesign. In onze toffe studio in downtown Sint Pancras werken we fulltime aan de allerleukste projecten voor onze snel groeiende en trouwe klantenkring. Naast onze passie voor ontwerp en techniek genieten we vooral van het ondernemerschap en werken wij graag voor (en samen met) ondernemers die deze passie delen.

Kantoor in Sint Pancras

Je kunt ons vinden op de fraaie Benedenweg in Sint Pancras. Dit leuke dorp grenst direct aan Alkmaar, Broek op Langedijk en Heerhugowaard. We zijn daarom prima te bereiken met de auto. Ons kantoor is gevestigd op nummer 74A, achter het woonhuis. Op het terrein is genoeg ruimte om je auto / fiets te parkeren.

Gratis inloopspreekuur

Je kunt uiteraard contact met ons opnemen om eens langs te komen voor een goede kop koffie, maar gewoon binnenlopen op maandagmiddag is ook leuk. Elke week hebben we tussen 13:00 en 15:00 uur een gratis (en vrijblijvend) inloopspreekuur waarin we graag kennismaken met je.

Waarom kiezen voor 072DESIGN

Onze kracht zit niet alleen in het goede werk dat we leveren, maar vooral in de persoonlijke benadering die wij kiezen. Wij denken mee met jou, omdat we jou en je bedrijf verder willen helpen!
Onze missie

Mooie online diensten leveren aan leuke klanten die (nog) te weinig doen met de kracht van internet. Het is onze missie om daar verandering in aan te brengen.

Onze visie

Wij geloven niet in moeilijke marketingpraatjes en wij beloven je dat we internet vooral makkelijker gaan maken voor je. Door het goed uit te leggen, maar ook door je het werk uit handen te nemen.

Onze filosofie

Wij bouwen geen websites, wij bouwen relaties. Onze diensten zijn scherp geprijsd, maar dit is omdat we weten dat we ons werk zo goed doen dat jij graag bij ons blijft na oplevering van je website.

Ook goed presteren op het web? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons.