WordPress website laten maken.

Een goede website is hét online visitekaartje van je bedrijf. Met een WordPress website van 072DESIGN ben je gegarandeerd van een professionele, veilige en strak uitziende site, die bovendien erg geliefd zal zijn door Google. Of je nu op zoek bent naar een simpele onepager of een volledig geoptimaliseerde conversietijger: wij maken hem voor je. Interesse in het laten maken van een WordPress website? Neem direct contact op of lees snel verder!

Wij maken een WordPress website die voor je werkt.

Al meer dan 20 jaar maken wij websites in WordPress. En niet zonder resultaat: in die tijd hebben wij meer dan 500 unieke maatwerk websites opgeleverd voor onze klanten, met vele miljoenen aan omzet tot resultaat. Als geen ander weten wij wat nodig is om een website te bouwen die werkt. Een fraai design op maat: tuurlijk, maar een succesvolle website gaat verder dan dat. Met een unieke mix van (SEO-)teksten, passende afbeeldingen, de beste techniek en een slimme structuur zorgen we ervoor dat jouw bedrijf perfect uit de verf komt. Op die manier komen de klanten vanzelf.

Wordpress website laten maken
Website laten maken Alkmaar en omgeving

Ontdek de mogelijkheden van WordPress webdesign.

Bij 072DESIGN geloven we heilig in WordPress. Daarin zijn we niet alleen, want 43% van alle websites ter wereld draaien op dit prachtige CMS! Wat er dan zo goed is aan WordPress? In onze ogen biedt WordPress de perfecte balans tussen gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit, en daarnaast is het gewoon ontzettend veilig, betrouwbaar en snel. Het CMS is – in tegenstelling tot veel andere populaire websitebouwers – zo flexibel dat qua design iedere vorm van maatwerk mogelijk is. Tegelijkertijd is het uiterst simpel in gebruik, waardoor we de kosten laag kunnen houden en je – mocht je dit willen – straks zelf ook met je site aan de slag kunt!

Jouw WordPress site van A tot Z verzorgd.

Laat je jouw WordPress site door ons bouwen? Dan kunnen wij je al het werk uithanden nemen: het verzorgen van het design van alle pagina’s, logo’s, afbeeldingen en eventueel video’s, het schrijven van webteksten, hosting, onderhoud en koppelingen met analytische tools en sociale media. Op die manier heb je nergens meer omkijken naar. Wel gaan we natuurlijk graag eerst met jou in gesprek, omdat we alles willen weten over jou en je bedrijf. Op die manier kunnen we een website maken die perfect aansluit bij waar jullie voor staan. En wil je bijvoorbeeld liever zelf teksten en afbeeldingen aanleveren, of andere dingen zelf doen? Geen probleem! Wij passen ons graag aan jouw wensen aan.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij net als ruim 500 anderen ook een WordPress website laten maken door onze webdesigners? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in en ontdek vrijblijvend alles wat er mogelijk is bij 072DESIGN!

Veelgestelde vragen.

Meer weten over het laten maken van een WordPress website? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen of neem vrijblijvend contact op!

Dat hangt er echt vanaf. Met name het aantal pagina’s, de moeilijkheid van de markt en je specifieke wensen qua design hebben veel invloed op de prijs. In sommige gevallen kunnen wij al een onepager maken voor minder dan 1000 euro, maar WordPress sites van 5000 euro of meer doen we ook. Benieuwd wat jouw WordPress site kost? Kom vrijblijvend bij ons langs om je ideeën te bespreken en dan kunnen wij direct een goede inschatting maken.

Razendsnel zelfs! Wij weten als geen ander hoe belangrijk snelheid is als het gaat om online zakendoen. Niet alleen bezoekers, maar ook Google haakt af wanneer een site te langzaam laadt. Daarom zorgen wij ervoor dat je site zo snel mogelijk is, onder meer door gebruik te maken van snelle servers, slimme caching en moderne afbeeldingsformaten.

Uiteraard! Sterker nog: wij gaan uit van het 'mobile first' principe. Verreweg de meeste bezoekers (met name bij B2C, maar zeker ook B2B) maken tegenwoordig immers gebruik van hun mobiele telefoon om websites te bezoeken. Door ervoor te zorgen dat jouw site op mobiel mooi wordt weergegeven en snel laadt, krijg je een website die het beste presteert. En uiteraard zorgen we ervoor dat je website op alle apparaten perfect werkt.

Bij 072DESIGN krijg je altijd een unieke maatwerk website. Niks geen kant- en klare templates van ThemeForest, maar een uniek ontwerp, dat speciaal voor jouw bedrijf is gemaakt. Op die manier zorgen we voor een website die precies aansluit bij waar jullie voor staan en écht bijdraagt aan het behalen van jullie doelen.

Wij maken de best beveiligde WordPress websites die je maar kunt bedenken. Zeker wanneer je bij ons ook hosting en onderhoud afneemt, ben je verzekerd van een veilige website. Wij beschermen je website namelijk niet alleen met meerdere firewalls en virusscanners op de service, maar ook op CMS-niveau. Zo blijven indringers buiten de deur.

Ja! Als je site straks klaar is, kan je eenvoudig zelf aanpassingen maken aan je site. Het CMS WordPress is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk. Zonder kennis en ervaring kan je eenvoudig een blog toevoegen, een foto toevoegen of stukjes tekst aanpassen. Wil je na oplevering zelf aan de slag met je site? Dan leggen we met plezier uit hoe alles werkt.

SEO is een krachtige marketingmethode. Wanneer je dit goed doet, wordt je site optimaal zichtbaar bij je doelgroep via zoekmachines als Google en Bing. Onze SEO-expert kan dit perfect voor je verzorgen. Naast het aanmelden bij Google Analytics en Search Console, zorgen we standaard ook voor een verzorgde Google Bedrijfspagina (die ook gevonden wordt in Google Maps). Daarnaast kunnen wij de beste SEO-teksten voor je schrijven en linkbuilding verzorgen. Kortom: alles om jouw site optimaal vindbaar te maken via Google.

Jazeker. Dat mag je van een betrouwbare marketingpartner verwachten! Wanneer je bij ons je WordPress website laat maken, zorgen we ook voor webhosting en periodiek onderhoud. Wij beschikken hiervoor over onze eigen servers en alle premium WordPress tools die nodig zijn om je site perfect te beveiligen, te onderhouden en te laten presteren. Op die manier heb je zelf nergens meer omkijken naar.