#1 linkbuilding bureau in alkmaar.

In het digitale landschap van vandaag vormen sterke backlinks een belangrijk onderdeel voor een succesvolle SEO-strategie. Ze versterken niet alleen je online zichtbaarheid, maar geven ook een aanzienlijke boost aan de autoriteit van je website en plaats binnen de zoekmachines. Als linkbuilding bureau in Alkmaar zorgen wij dat jij de beste backlinks krijgt.

Backlinks?

Backlinks, ook wel inkomende of externe links genoemd, zijn links van één website naar een andere. Ze werken als stemmen van vertrouwen, waarbij elke link naar jouw website wordt gezien als een aanbeveling van een andere site. Maar het zijn niet zomaar ‘stemmen’. Zoekmachines als Google beschouwen backlinks als belangrijke indicatoren voor de kwaliteit en relevantie van je content, wat invloed heeft op hoe hoog je site in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Laat jouw website maken in de omgeving van Alkmaar
Website laten maken Alkmaar en omgeving

MET LINKBUILDING ZORGEN WE VOOR KWALITATIEF STERKE BACKLINKS.

Niet alle backlinks zijn even goed voor je website. Kwalitatief sterke links zijn afkomstig van relevante websites met een hoge ranking en veel bezoekers. Ze geven sterke signalen af naar zoekmachines over de waarde en betrouwbaarheid van je website. Het verzamelen van dergelijke hoogwaardige links noemen we linkbuilding. Dit zal de SEO van je website enorm versterken en het organisch verkeer naar jouw site aanzienlijk verhogen. Bij 072DESIGN helpen we jou met het verzamelen van de beste en meest relevante links voor jouw bedrijf.

Combineer backlinks & SEO teksten.

Een goede SEO-strategie gaat verder dan het verzamelen van backlinks alleen; het vereist ook SEO-vriendelijke content. De combinatie van goed geschreven SEO-teksten en sterke backlinks optimaliseren je online zichtbaarheid in zoekmachines, omdat ze samenwerken om je website aantrekkelijker te maken voor zowel gebruikers als zoekmachines. Bij 072DESIGN zijn we gespecialiseerd in deze combinatie en helpen we je graag verder om jouw website betere te laten ranken!

Laat je website maken vanaf 1500 euro

OOK ONLINE GROEIEN MET LINKBUILDING IN ALKMAAR?

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf online kunnen laten groeien? Plan nu eenvoudig online een vrijblijvende afspraak in en ontdek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Backlinks zijn links van de ene website naar de andere. Als een externe website naar jouw site linkt, creëert het een 'backlink'. Deze links zijn belangrijk voor SEO omdat ze een 'stem' van vertrouwen zijn van de ene site naar de andere. Ze signaleren zoekmachines dat de content op jouw website waardevol en de moeite waard is om te delen.

Wij spreken graag een vaste prijs per maand met je af, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het budget wat nodig is voor goede posities in de zoekmachines wisselt per markt en hangt af van de concurrentie. Vanaf 200 euro kunnen wij vaak al mooie backlinks voor je bouwen, maar hou in sterk concurrerende niches rekening met maandelijkse kosten van 500 euro of meer.

Naast het gericht verzorgen van backlinks op maat die perfect aansluiten op jouw diensten, is het soms ook handig om een backlink pakket aan te schaffen. Binnen een pakket zitten altijd diverse links op bijvoorbeeld startpagina's en bedrijvenregisters, maar ook gastblogs op relevante websites die linken naar jouw website.

Backlinks zijn belangrijk omdat ze een van de factoren zijn die zoekmachines gebruiken om de autoriteit en relevantie van een website te bepalen. Websites met meer hoogwaardige backlinks scoren beter in de zoekresultaten en zorgen daardoor voor meer verkeer, omzet en winst.

Een 'kwalitatieve' backlink is een link die afkomstig is van een relevante, betrouwbare en website met een hoge waarde in Google. Deze backlinks zijn bijzonder waardevol omdat ze aangeven dat een vertrouwde site je content als waardevol en nuttig beschouwt.

Er zijn verschillende factoren die de kwaliteit van een backlink bepalen. Enkele van de belangrijkste zijn de relevantie van de linkende site, de autoriteit van de linkende site (meestal gemeten met behulp van tools zoals Ahrefs), en de context van de link binnen de content van de site. Als jouw linkbuilding bureau in Alkmaar zorgen we voor de best mogelijke links binnen je budget.