SEO TEKSTen Laten schrijven.

Wij schrijven webteksten die goed vindbaar zijn in Google en bezoekers overtuigen van jouw aanbod. Met een perfecte mix van zoektermen, scherpe copywriting en gestructureerde content laten we jouw verhaal perfect uit de verf komen en bovenaan in Google verschijnen. En goed om te weten: SEO teksten laten schrijven kan bij 072DESIGN al voor een zeer scherp tarief.

Teksten met focus op vindbaarheid.

Omdat het grootste deel van nieuwe diensten en producten gezocht wordt via zoekmachines is het super belangrijk om daar goed vindbaar te zijn. Met heldere, informatieve en op de juist termen gefocuste SEO teksten zorgen we ervoor dat Google jouw website laat zien in de resultaten bij relevante zoekopdrachten. Zo trekt jouw website iedere dag nieuwe potentiële klanten en werkt jouw website als een ‘klantenmagneet’. Naast de focus op de vindbaarheid van jouw pagina’s is het belangrijk dat we jouw bezoekers direct overtuigen van jouw aanbod. Ze kunnen immers eenvoudig terug naar Google en de overige zoekresultaten bekijken.

Wij helpen je om vindbaar te worden in Google
Overtuigende SEO teksten leveren meer omzet op

Overtuigende SEO teksten laten schrijven.

You never get a second chance to make a first impression. Een professionele website is slechts het halve werk. Goede content maakt jouw website nóg beter vindbaar. Maar we begrijpen best dat niet iedereen een taalwonder is. Soms kan het best lastig zijn om jouw kernboodschap helder en overtuigend op te schrijven. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Waarmee onderscheid jij je van de concurrentie? En is jouw website een reflectie van waar jij in uitblinkt? Met overtuigende SEO-teksten verleid jij jouw klanten om met jou contact op te nemen. Want is waar het uiteindelijk om gaat natuurlijk!

SEO Pakket

Je kunt bij ons terecht voor al je tekstopdrachten, zowel in losse afname of in aantrekkelijke pakketprijzen per maand (eventueel in combinatie met linkbuilding). Wil je hoger komen in Google met goede SEO teksten? Laat jouw teksten dan schrijven door een ervaren SEO-copywriter van 072DESIGN. Aan de hand van een grondig zoekwoordenonderzoek – waarin we kijken naar zoekvolumes, concurrentie en zoektrends – schrijft één van onze SEO-tekstschrijvers voor jou de perfecte SEO tekst(en). Zo kom je niet alleen hoger in Google, maar overtuig je ook direct je doelgroep.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Scoor ook met goede SEO teksten.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf online kunnen laten groeien? Plan nu eenvoudig online een vrijblijvende afspraak in en ontdek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. SEO wordt vooral ingezet om je website zichtbaar te maken in Google. Een leuke of mooie website hebben is één, maar als er niemand op komt dan heeft die website ook weinig zin. Door slim zoekwoordenonderzoek kunnen wij teksten zo inregelen dat jouw doelgroep je beter kan vinden als zij zoeken op Google.

De kosten voor teksten zijn altijd in overleg en onafhankelijk van je wensen. Bij het maken van een website of webshop hanteren wij projectprijzen, voor losse projecten hanteren wij een uurtarief van 75 euro waarvoor je altijd eerst een vrijblijvende offerte ontvangt. Ga voor een goede vindbare tekst uit van een gemiddeld tarief van 125 euro per pagina.

In de tekst spreken we over een SEO pakket en dat impliceert ergens een vast bedrag per maand voor een kant-en-klaar pakket. Dat is echter niet het geval omdat een goede SEO strategie altijd maatwerk is. Het hangt altijd af van je bedrijf, je branche en je budget. Wat we wel kunnen zeggen is dat we bijna voor ieder budget jouw website beter kunnen laten renderen.

SEA staat voor Search Engine Advertising en is de betaalde tegenhanger van SEO (Search Engine Optimization), waarin organisch bereik het werk moet doen. Met SEA betaal je Google of Facebook om beter zichtbaar te worden door te adverteren. De combinatie tussen beiden zal leiden tot de allerbeste resultaten.

Naast het schrijven van goede SEO teksten is ook het verbeteren van je domeinautoriteit essentieel om hoger in Google te komen. Hiervoor is linkbuilding nodig. Bij linkbuilding gaan we actief op zoek naar de beste backlinks voor jouw website, zodat Google straks niet meer om jouw site heen kan.

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan je eigen product of dienst en de hoeveelheid concurrentie, maar ook de hoeveelheid zoekopdrachten op het web. Een niche product of dienst waar relatief weinig op gezocht wordt kan het spectaculair snel goed doen, terwijl je op bijvoorbeeld verzekeringen of hypotheken echt een ondernemer van de lange adem moet zijn.

Eerlijk is eerlijk: wij kunnen geen topposities garanderen. Ook onze eigen site staat niet voor iedere zoekterm op #1. Wel kunnen we garanderen dat SEO teksten laten schrijven bij 072DESIGN zorgt voor teksten die overtuigen en sterk verbeterde rankings in Google. En zoals je zult begrijpen: hoe hoog je precies komt te staan is ook afhankelijk van hoe sterk de concurrentie is.

zomerrooster.

De zomer staat voor de deur en ook wij gaan even een stapje terugnemen. Vanaf maandag 22 juli tot maandag 2 september houden we een zomerstop. Tijdens deze periode nemen we geen nieuwe projecten aan, maar wees gerust: voor technische zaken en kleine aanpassingen aan jullie websites blijven we gewoon beschikbaar.