SEO teksten

Wij schrijven webteksten die goed vindbaar zijn in Google en bezoekers overtuigen van jouw aanbod. Dit doen we door een perfecte balans tussen zoektermen en je eigen verhaal te gebruiken.

Focus op vindbaarheid

Omdat het grootste deel van nieuwe diensten en producten gezocht wordt via zoekmachines is het super belangrijk om daar goed vindbaar te zijn. Met heldere, informatieve en op zoekvolume gebaseerde SEO tekst zorgen we ervoor dat Google jouw website laat zien in de resultaten bij relevante zoekopdrachten. Zo trekt jouw website iedere dag nieuwe potentiële klanten en werkt jouw website als een ‘klantenmagneet’. Naast de focus op de vindbaarheid van jouw pagina’s is het belangrijk dat we jouw bezoekers direct overtuigen van jouw aanbod. Ze kunnen immers eenvoudig terug naar Google en de overige zoekresultaten bekijken.

Wij helpen je om vindbaar te worden in Google
Overtuigende SEO teksten leveren meer omzet op

De juiste informatie

Op iedere website vind je informatie in geschreven teksten. Afhankelijk van de onderwerpen zijn dat lange of korte teksten, maar ze hebben altijd belangrijke doelen; de bezoekers informeren, helpen met hun wens en overtuigen van het aanbod. In de 15 jaar dat wij websites bouwen hebben we verschillende trends gezien. Met name de snelheid waarmee het internet zich verbeterd en het gebruiksgemak die we als consument gewend zijn spelen een belangrijke rol in het internetlandschap. De eenvoud waarmee nieuwe bezoekers naar een website komen en weer weggaan is een belangrijk thema binnen onze websites. Omdat bezoekers met een duimbeweging of ‘swipe’ de website kunnen verlaten is het enorm belangrijk om hen direct te overtuigen van jouw aanbod.

Teksten die overtuigen

Het ontwerp van een website speelt een grote rol bij het overtuigen van nieuwe bezoekers. Daarnaast moeten de teksten direct duidelijk maken wat de bezoekers kunnen verwachten van jouw onderneming. Als je in de eerste regels al beschrijft wat jouw toegevoegde waarde is houd je de aandacht langer vast en overtuig je de bezoeker sneller. SEO tekst heeft dus twee doelen; de vindbaarheid in Google verbeteren en de bezoekers overtuigen van jouw aanbod. Wij houden ons sinds de opkomst van het internet al bezig met het schrijven van online teksten en zijn inmiddels met een team van ervaren en jonge specialisten dagelijks bezig om de vindbaarheid van onze klanten te verbeteren.

Wordt beter vindbaar in Google met goede SEO-teksten

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

SEO wordt vooral ingezet om je zichtbaar te maken in Google. Een leuke of mooie website hebben is één, maar als je niet goed gevonden wordt dan heeft die website ook weinig zin. Door slim zoekwoordenonderzoek kunnen wij teksten zo inregelen dat jouw doelgroep je beter kan vinden als zij zoeken op Google.

SEA staat voor Search Engine Advertising en is de betaalde tegenhanger van SEO (Search Engine Optimization), waarin organisch bereik het werk moet doen. Met SEA betaal je Google of Facebook om beter zichtbaar te worden door te adverteren. De combinatie tussen beiden zal leiden tot de allerbeste resultaten.

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan je eigen product of dienst en de hoeveelheid concurrentie, maar ook de hoeveelheid zoekopdrachten op het web. Een niche product of dienst waar relatief weinig op gezocht wordt kan het spectaculair snel goed doen, terwijl je op bijvoorbeeld verzekeringen of hypotheken echt een ondernemer van de lange adem moet zijn.

Als bedrijven je de nummer 1 positie in Google beloven dan kan je maar één ding doen: hard wegrennen! Wij garanderen je een zo hoog mogelijke positie in Google, maar er zijn zoveel factoren van belang dat er van te voren moeilijk is te beloven waar je gaat eindigen. Dat je er aanzienlijk op vooruitgaat is wel zeker!

De kosten voor teksten zijn altijd in overleg en onafhankelijk van je wensen. Bij het maken van een website of webshop hanteren wij projectprijzen, voor losse projecten hanteren wij een uurtarief van 75 euro waarvoor je altijd eerst een vrijblijvende offerte ontvangt. Ga voor een goede vindbare tekst uit van een gemiddeld tarief van 125 euro per pagina.

Met een gedegen zoekwoordenonderzoek zijn we +/- 3 uur bezig. Als wij dit voor je verzorgen ontvang je ons onderzoek en advies in een net document. Hier kan je zelf mee aan de slag, maar ons ook inhuren voor het schrijven van de teksten. In dat laatste geval geven wij je uiteraard korting op de totaalprijs.

In principe is dat niet het geval bij SEO-teksten. Je huurt ons in op projectbasis. Bloggen zou een uitzondering kunnen zijn als we bijvoorbeeld afspraken maken over bloggen op regelmatige basis.

Het op de juiste manier inrichten van de pagina’s waarop je diensten of producten staan is meer dan nuttig. Door landingspagina’s te schrijven die jouw doelgroep direct aanspreken kan je bezoekers via zoekopdrachten of advertenties direct op deze pagina’s laten landen. De stap van vindbaar naar daadwerkelijk iets bestellen of een afspraak maken is hiermee een stuk makkelijker geworden.

Op zoek naar ijzersterke teksten?

Maak een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je graag op weg naar een succesvol bedrijf!