Website laten maken Alkmaar.

Ben je op zoek naar een no-nonsense websitebouwer in Alkmaar? Met wie je snel kan schakelen en die jouw ideeën in een handomdraai omzet in een heldere, frisse en conversiegerichte website? Laat je website dan maken bij 072DESIGN, de specialist voor professionele websites in Alkmaar en de wijde regio.

Een website die bij je past.

Je wilt graag een website laten bouwen. Maar eigenlijk heb je geen idee hoe dat in zijn werk gaat. Of je hebt er wel een beetje ervaring mee, maar geen tijd of zin om daar uitgebreid over te sparren. Gelukkig hebben wij bij 072DESIGN aan een half woord genoeg. Websites bouwen is onze passie, maar we zijn ook erg goed in luisteren (al zeggen we het zelf). We vertalen jouw ideeën en wensen gemakkelijk naar een mooie en goed functionerende website, waar jij geen omkijken meer naar hebt. Maar bovenal: die past bij jou en je bedrijf.

Laat jouw website maken in de omgeving van Alkmaar
Website laten maken Alkmaar en omgeving

Hoe wij jouw website bouwen in alkmaar.

Wij bouwen onze websites op maat in WordPress. Dit is de meest gebruikte software om een website mee te ontwerpen. Betrouwbaar en professioneel. WordPress heeft heel veel mogelijkheden en daarom kunnen we al jouw wensen realiseren met dit fraaie CMS-systeem. Na de oplevering kan je zelf aan de slag met je website, maar wij helpen je uiteraard ook graag als het je zelf aan tijd ontbreekt.

AL RUIM 20 JAAR EEN PERSOONLIJKE MANIER VAN WEBSITES BOUWEN.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring, maar de voornaamste reden om met ons in zee te gaan is vanwege onze persoonlijke aanpak. Wij werken niet met onhandige, tijdrovende ticketsystemen of strippenkaarten. Werk je met ons, dan vormen we samen een team. Dat betekent dat we niet alleen een perfecte website voor je maken, maar dat we je ook helpen – tot vele jaren na oplevering – deze optimaal te laten draaien en presteren. En dat doen we dan ook nog tegen zeer schappelijke prijzen. Wij willen dat jij tevreden bent en daarvoor gaan wij graag een stapje verder!

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Ook een website laten maken in alkmaar?

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf online kunnen laten groeien? Plan nu eenvoudig online een vrijblijvende afspraak in en ontdek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen.

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Dit is natuurlijk de vraag der vragen, maar meteen ook de meest lastige om te beantwoorden. Hoe cliché het ook klinkt, elk project is echt anders. Wij maken wel eens een landingspagina voor 750 euro, maar doen ook projecten van 5000 euro. Alles hangt dus af van waar naar jij op zoek bent. Kom gewoon bij ons langs om je idee vrijblijvend toe te lichten en wij beloven je dat we ons uiterste best doen om jou een scherpe offerte te leveren!

Wij nemen per maand maximaal twee opdrachten aan zodat we ons volledig kunnen richten op jouw project. Vanaf het moment dat wij starten met het bouwen van jouw site hebben we maximaal drie weken nodig om deze te voltooien.

Wij gaan altijd uit van het 'mobile first' principe. Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je site komt via een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je site op alle apparaten goed werkt.

Wij maken elke website op maat in WordPress. We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Of je op zoek bent naar een "simpel" portfolio of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

Zeker weten. Als wij je website hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw site altijd veilig is. We beschermen je website met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij maken al onze websites in WordPress en doen dit al sinds 2004 (!). Dit doen we omdat het CMS zeer gebruiksvriendelijk is. Dit blijkt ook wel uit het feit dat meer dan 40% van alle websites is gemaakt in dit prachtige systeem. Neem je een website bij ons af, dan leggen we je na oplevering ook uit hoe je met je website aan de slag kunt.

We zorgen altijd dat je website is verbonden met Google via Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google Bedrijfspagina (handig in Google Maps ook). Als je ervoor kiest om ons ook je teksten te laten schrijven kunnen we je nog veel beter aan bezoekers en klanten helpen.

Wat onze klanten vertellen.

Bekijk wat onze klanten zeggen over onze online marketing in Alkmaar en laat ons jouw online aanwezigheid ook verbeteren!

Michel Pannekeet
Michel PannekeetPrintlogo.nl
Lees verder
Super blij met onze professionele site. Mannen hebben keihard gewerkt en daar is het resultaat zeker naar. Ontzettend blij met het contact, goede adviezen en service. Top!
Stefan Goseling
Stefan GoselingmySendle
Lees verder
Echt een top bedrijf! Het klinkt niet geloofwaardig, maar dat is het wel!! Een eerlijke prijs en een hele goede service en ze leveren ook nog een goed product af! Ga zo door toppers!
Tina Bartelink
Tina BartelinkLet me Bee
Lees verder
Met 072DESIGN heb ik een super professionele designer gevonden die naast een prachtige website ook zeer service gericht is. Tijdens de eerste kennismaking viel het mij al op hoe er oprecht werd geluisterd naar de wensen en ideeën waar ik mee kwam. Daarna op professioneel wijze adviezen gegeven waarbij duidelijk werd dat ik te maken had met een bedrijf die weet hij over praat.
Patricia van Iersel
Patricia van IerselYaYoga
Lees verder
Mijn website YaYoga is ontworpen en gemaakt door Martijn Benjamin van 072DESIGN. Ik ben er heel blij mee. Martijn heeft een website gemaakt die heel goed bij mij past.
Igor Goossens
Igor GoossensTai Chi Igor
Lees verder
Top service van 072DESIGN. Snelle en professionele service. Site is snel gebouwd en ze komen zelf ook met suggesties ter verbetering. Vragen van mijn kant worden snel en adequaat opgepakt. Ik ben helemaal tevreden.

zomerrooster.

De zomer staat voor de deur en ook wij gaan even een stapje terugnemen. Vanaf maandag 22 juli tot maandag 2 september houden we een zomerstop. Tijdens deze periode nemen we geen nieuwe projecten aan, maar wees gerust: voor technische zaken en kleine aanpassingen aan jullie websites blijven we gewoon beschikbaar.