fbpx
skip to Main Content

Website laten maken

Als je op zoek bent naar een website die je meer afspraken en verkopen oplevert dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken al ruim 15 jaar succesvolle websites voor ondernemers.

Een website die werkt

Wij bouwen websites die verder gaan dan het aanbieden van informatie. Onze websites zijn gemaakt om leads te genereren. Wij geloven dat duidelijkheid heel belangrijk is op het internet, dus jouw nieuwe bezoekers moeten direct een positief gevoel krijgen bij wat je doet. Het grote aanbod dat jouw potentiële klanten online kunnen vinden zorgt ervoor dat websitebezoekers ook snel je website kunnen verlaten wanneer ze niet overtuigd zijn.

Door jouw aanbod en unique selling points direct te tonen aan jouw bezoekers kunnen we hen stimuleren om contact op te nemen. Dat is een onderdeel van conversie optimalisatie. Dankzij converterende ontwerpen worden jouw websitebezoekers nieuwe klanten en heb jij een rendabele website.

Laat jouw website maken in de omgeving van Alkmaar
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

Onze websites

WordPress is het populairste platform ter wereld. Met onze maatwerk websites kunnen we vrijwel al jouw wensen toepassen in je website. Dankzij dit maatwerk kunnen we van strakke ontwerpen snelle websites maken. WordPress websites staan bekend om hun snelheid en goede vindbaarheid in Google, maar bovenal de gebruiksvriendelijkheid.

WordPress websites zijn eenvoudig in gebruik en na oplevering van een nieuwe site leggen wij onze klanten graag persoonlijk uit hoe zij zelf hun website kunnen beheren. Daarnaast is WordPress eenvoudig uit te breiden. Wanneer je behoefte hebt aan nieuwe pagina’s, structuur of andere functies is dat bijna altijd mogelijk. Doordat wij al 15 jaar gebruik maken van één soort CMS komen we zelden voor verrassingen te staan. Dat biedt ook voordelen voor onze klanten; de website staat altijd online en aanpassingen hebben we altijd snel voor je gedaan.

Waarom kiezen voor 072DESIGN?

Wij bouwen complete op maat gemaakte websites voor zeer concurrerende tarieven. Dat doen we voor ZZP’ers en MKB’ers die de ambitie hebben om te groeien met hun onderneming en een website als groeimiddel zien. Wij maken duidelijke afspraken die helder en transparant zijn zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten. In de afgelopen 15 jaar zijn we gegroeid tot een stabiel bedrijf met vele vaste klanten, waarvan velen zelfs meerdere websites door ons hebben laten bouwen. Deze tevreden klanten stimuleren ons om een stapje harder te doen en vragen direct op te pakken. Naast het bouwen van de website bieden we onze klanten ook hosting aan op onze snelle servers en website onderhoud aan waarmee de website altijd up to date blijft.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Het lijkt een beetje flauw, maar elk project is anders en daarom is er niet direct een prijs te plakken op een website. De investering die gevraagd wordt is vooral afhankelijk van je eigen wensen (tekst, Ads of alleen bouwen?). We kunnen wel zeggen dat de gemiddelde investering in een website bij ons tussen de 1000 en 2000 euro ligt.

Wij gaan altijd uit van het ‘mobile first’ principe. Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je site komt via een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je site op alle apparaten goed werkt.

Zeker weten. Als wij je website hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw site altijd veilig is. We beschermen je website met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij hebben abonnementen op twee stockfotodiensten. Als je een website bij ons afneemt mag je hier gratis gebruik van maken bij de bouw van je website en van eentje zelfs na oplevering! Wil je liever persoonlijke foto’s? Dan verwijzen we je graag door naar één van de bedrijfsfotografen waar we mee werken.

Elke website heeft hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mee te groeien met jouw bedrijf. Dit is bij ons altijd optioneel, maar we raden je aan om hier goed over na te denken. Onze verantwoordelijk vervalt zonder hosting en onderhoud bij oplevering van de website.

Wij maken elke website op maat in WordPress. We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Of je op zoek bent naar een “simpel” portfolio of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

Wij nemen per maand maximaal twee opdrachten aan zodat we ons volledig kunnen richten op jouw project. Vanaf het moment dat wij starten met het bouwen van jouw site hebben we maximaal drie weken nodig om deze te voltooien. 

We zorgen altijd dat je website is verbonden met Google via Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google Bedrijfspagina (handig in Google Maps ook). Als je ervoor kiest om ons ook je teksten te laten schrijven kunnen we je nog veel beter aan bezoekers en klanten helpen.

Daar zorgen we voor door je bij oplevering bij ons uit te nodigen voor een gratis workshop (1-2 uur) waarin we je uitleggen wat je zelf kunt doen en ook waar je beter niets mee kunt doen. Na die workshop kan je ons nog een maand lang vragen stellen over de werking. Hierna ben je zeker klaar om de wereld te veroveren!

Dat is geen probleem. Heb je het te druk om je met je site bezig te houden dan bieden wij een technisch website onderhoudsabonnement aan + 1 uur meerwerk aan voor 75 euro per maand. Jij levert aan, wij plaatsen en optimaliseren het voor je.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een professionele website om de wereld te veroveren? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.

Back To Top