Website laten maken

Als je op zoek bent naar een website die je meer afspraken en verkopen oplevert dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van succesvolle websites voor ondernemers.

Een website die werkt

Wij bouwen websites die verder gaan dan het aanbieden van informatie. Onze websites zijn gemaakt om afspraken en omzet te genereren. Wij geloven dat duidelijkheid heel belangrijk is op het internet, dus jouw nieuwe bezoekers moeten direct een positief gevoel krijgen bij wat je doet. Door jouw aanbod direct te tonen aan jouw bezoekers kunnen we hen stimuleren om contact op te nemen. 

Laat jouw website maken in de omgeving van Alkmaar
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

WordPress websites

Bij het maken van een website is er maar één ding echt belangrijk en dat is dat jij na oplevering klanten binnen gaat halen. Dat is waarom wij onze websites maken in WordPress, het meest populaire CMS ter wereld. Wij helpen je op gang door het ontwerp en de techniek voor onze rekening te nemen, maar we vinden het ook belangrijk dat jij zelf ook aan de slag kunt met je site als ons werk er opzit. Dit doen we niet alleen door je een gratis workshop te geven, maar ook door je na oplevering van je website een maand lang gratis ondersteuning te bieden.

Waarom 072DESIGN?

Wij bouwen complete op maat gemaakte websites voor zeer concurrerende tarieven. Dat doen we voor ZZP’ers en MKB’ers die de ambitie hebben om te groeien met hun onderneming en een website als groeimiddel zien. Wij maken duidelijke afspraken die helder en transparant zijn zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten. In de afgelopen 10 jaar zijn we gegroeid tot een stabiel bedrijf met vele vaste klanten, waarvan velen zelfs meerdere websites door ons hebben laten bouwen. Deze tevreden klanten stimuleren ons om een stapje harder te doen en vragen direct op te pakken. En dit doen we allemaal zonder ticketsystemen en vervelende accountmanagers.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Dit is natuurlijk de vraag der vragen, maar meteen ook de meest lastige om te beantwoorden. Hoe cliché het ook klinkt, elk project is echt anders. Wij maken wel eens een landingspagina voor 750 euro, maar doen ook projecten van 5000 euro. Alles hangt dus af van waar naar jij op zoek bent. Kom gewoon bij ons langs om je idee vrijblijvend toe te lichten en wij beloven je dat we ons uiterste best doen om jou een scherpe offerte te leveren!

Wij gaan altijd uit van het ‘mobile first’ principe. Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je site komt via een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je site op alle apparaten goed werkt.

Zeker weten. Als wij je website hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw site altijd veilig is. We beschermen je website met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij hebben abonnementen op twee stockfotodiensten. Als je een website bij ons afneemt mag je hier gratis gebruik van maken bij de bouw van je website en van eentje zelfs na oplevering! Wil je liever persoonlijke foto’s? Dan verwijzen we je graag door naar één van de bedrijfsfotografen waar we mee werken.

Elke website heeft hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mee te groeien met jouw bedrijf. Dit is bij ons altijd optioneel, maar we raden je aan om hier goed over na te denken. Onze verantwoordelijk vervalt zonder hosting en onderhoud bij oplevering van de website.

Wij maken elke website op maat in WordPress. We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Of je op zoek bent naar een “simpel” portfolio of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

Wij nemen per maand maximaal twee opdrachten aan zodat we ons volledig kunnen richten op jouw project. Vanaf het moment dat wij starten met het bouwen van jouw site hebben we maximaal drie weken nodig om deze te voltooien. 

We zorgen altijd dat je website is verbonden met Google via Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google Bedrijfspagina (handig in Google Maps ook). Als je ervoor kiest om ons ook je teksten te laten schrijven kunnen we je nog veel beter aan bezoekers en klanten helpen.

Daar zorgen we voor door je bij oplevering bij ons uit te nodigen voor een gratis workshop (1-2 uur) waarin we je uitleggen wat je zelf kunt doen en ook waar je beter niets mee kunt doen. Na die workshop kan je ons nog een maand lang vragen stellen over de werking. Hierna ben je zeker klaar om de wereld te veroveren!

Dat is geen probleem. Heb je het te druk om je met je site bezig te houden dan bieden wij een technisch website onderhoudsabonnement aan + 1 uur meerwerk aan voor 69 euro per maand. Jij levert aan, wij plaatsen en optimaliseren het voor je.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een professionele website om de wereld te veroveren? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.