Website laten maken

Ben je op zoek naar een webbouwer met wie je snel kunt schakelen en die jouw ideeën in een handomdraai omzet in een heldere, frisse website? Laat je website dan bouwen bij 072DESIGN.

Een website die werkt

Je wilt graag een website laten bouwen. Maar eigenlijk heb je geen idee hoe dat in zijn werk gaat. Of je hebt er wel een beetje ervaring mee, maar geen tijd of zin om daar uitgebreid over te sparren. Gelukkig hebben wij bij 072DESIGN aan een half woord genoeg. Websites bouwen is onze passie, maar we zijn ook erg goed in luisteren – al zeggen we het zelf. We vertalen jouw ideeën en wensen gemakkelijk naar mooie en goed functionerende websites, waar jij geen omkijken naar hebt en passen bij jou als klant.

Laat jouw website maken in de omgeving van Alkmaar
Laat je WordPress website maken door 072DESIGN

Daarom 072DESIGN

Uiteraard hebben wij ruim 20 jaar ervaring met het bouwen van websites. Maar de voornaamste reden om met ons in zee te gaan is vanwege onze persoonlijke aanpak. Wij werken niet met onhandige, tijdrovende ticketsystemen of strippenkaarten. Werk je met ons, dan vormen we samen een team. En dat betekent dat wij je bij het bouwen van een website, maar ook in de toekomst blijven helpen om jouw website optimaal te laten draaien. En dat doen we dan ook nog tegen zeer schappelijke prijzen. Wij willen dat jij tevreden bent en daarvoor gaan wij graag een stapje verder!

Hoe wij websites bouwen

Wij bouwen onze websites op maat in WordPress. Dit is de meest gebruikte software om een website mee te ontwerpen. Betrouwbaar en professioneel. WordPress heeft heel veel mogelijkheden en daarom kunnen we al jouw wensen realiseren met dit fraaie CMS-systeem. Na de oplevering kan je zelf aan de slag met je website, maar wij helpen je uiteraard ook graag als het je zelf aan tijd ontbreekt.

Laat je website maken vanaf 1500 euro

Wat onze klanten vertellen...

Veelgestelde vragen

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en daarom geven we alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Dit is natuurlijk de vraag der vragen, maar meteen ook de meest lastige om te beantwoorden. Hoe cliché het ook klinkt, elk project is echt anders. Wij maken wel eens een landingspagina voor 750 euro, maar doen ook projecten van 5000 euro. Alles hangt dus af van waar naar jij op zoek bent. Kom gewoon bij ons langs om je idee vrijblijvend toe te lichten en wij beloven je dat we ons uiterste best doen om jou een scherpe offerte te leveren!

Wij gaan altijd uit van het ‘mobile first’ principe. Dit omdat zeker meer dan de helft van je bezoekers alleen nog op je site komt via een mobiel apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je site op alle apparaten goed werkt.

Zeker weten. Als wij je website hosten en onderhouden dan zorgen we ervoor dat jouw site altijd veilig is. We beschermen je website met meerdere firewalls en virusscanners via de server, maar ook nog eens op WordPress-niveau om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij hebben abonnementen op twee stockfotodiensten. Als je een website bij ons afneemt mag je hier gratis gebruik van maken bij de bouw van je website en van eentje zelfs na oplevering! Wil je liever persoonlijke foto’s? Dan verwijzen we je graag door naar één van de bedrijfsfotografen waar we mee werken.

Elke website heeft hosting en onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mee te groeien met jouw bedrijf. Dit is bij ons altijd optioneel, maar we raden je aan om hier goed over na te denken. Onze verantwoordelijk vervalt zonder hosting en onderhoud bij oplevering van de website.

Wij maken elke website op maat in WordPress. We kopen dus geen kant- en klare templates, maar maken een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Of je op zoek bent naar een “simpel” portfolio of een enorme conversietijger, wij maken het voor je!

Wij nemen per maand maximaal twee opdrachten aan zodat we ons volledig kunnen richten op jouw project. Vanaf het moment dat wij starten met het bouwen van jouw site hebben we maximaal drie weken nodig om deze te voltooien. 

We zorgen altijd dat je website is verbonden met Google via Analytics en Search Console en helpen je ook aan een Google Bedrijfspagina (handig in Google Maps ook). Als je ervoor kiest om ons ook je teksten te laten schrijven kunnen we je nog veel beter aan bezoekers en klanten helpen.

Daar zorgen we voor door je bij oplevering bij ons uit te nodigen voor een gratis workshop (1-2 uur) waarin we je uitleggen wat je zelf kunt doen en ook waar je beter niets mee kunt doen. Na die workshop kan je ons nog een maand lang vragen stellen over de werking. Hierna ben je zeker klaar om de wereld te veroveren!

Dat is geen probleem. Heb je het te druk om je met je site bezig te houden dan bieden wij een technisch website onderhoudsabonnement aan + 1 uur meerwerk aan voor 69 euro per maand. Jij levert aan, wij plaatsen en optimaliseren het voor je.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een professionele website om de wereld te veroveren? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak bij ons om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Niets moet, alles mag.