skip to Main Content
072 737 0337 info@072design.nl
Bekijk De Nieuwe Websites!

Bekijk de nieuwe websites!

Een nieuwspagina zonder al teveel nieuws ziet er eigenlijk niet goed uit, gelukkig is er een heel mooi excuus voor: het is te druk om het bloggedeelte van de site serieus te nemen! In de afgelopen maanden volgen de mooie opdrachten elkaar in rap tempo op en daarom is het leuk om een aantal nieuw gerealiseerde opdrachten even onder de aandacht brengen.

In de afgelopen twee maanden zijn de websites van Schoonheidssalon Grand-Jean, HumanReset en de webwinkel van Cartribal.nl opgeleverd. Alle drie de sites zijn responsive en dat wil zeggen dat ze allen zowel op ouderwetse PC’s als op smartphones en tablets (android en ios) goed te bekijken zijn. Omdat meer dan de helft van de bezoekers tegenwoordig binnenkomt op een mobiel(er) apparaat moet een website hier eigenlijk al op inspelen. De twee eerstgenoemde sites zijn gemaakt in WordPress, terwijl de webwinkel gebouwd is in OpenCart.

Ook op zoek naar een moderne website die van alle (mobiele) gemakken is voorzien? Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Back To Top