Nieuwe huisstijl & website

Tussen alle fijne projecten voor onze klanten door hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe, frisse en snelle website voor onszelf. Als internetbureau een site hebben die niet helemaal meer voldoet aan de laatste standaarden is not done en dat was voor ons de reden om zaken weer eens goed op te frissen.

Logo & huisstijl

De eerste stap die we hebben gezet is het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Op zich waren we niet ontevreden over ons vorige logo, maar na zes jaar leek het ons leuk om er toch eens kritisch naar te kijken. Elk sterk merk/bedrijf zou binnen één oogopslag herkenbaar moeten zijn en daar ontbrak het bij ons aan. Het logo was strak, maar vertelde eigenlijk niets over wie we zijn en wat we doen. De opdracht aan onze grafische expert Liona was dan ook duidelijk: we willen een beeldmerk dat laat zien wat we doen. Nadat we haar de vrije rol gaven kwam ze op het fijne idee om een tekstballon met hashtag te maken omdat dit in alles ‘moderne communicatie via internet’ uitstraalt. Wij waren vrijwel meteen overtuigd en hebben alleen in de details (lees: kleur) onze zin doorgedrukt. Het resultaat mag er zijn en wij zijn ervan overtuigd dat we onszelf (online) nog veel zichtbaarder kunnen maken met deze frisse nieuwe huisstijl.

Website

Nadat de huisstijl stond was het tijd om deze door te vertalen naar een nieuwe website. Inhoudelijk gezien was deze prima en uitermate goed vindbaar, maar er kon wat ons betreft wel wat meer kleur in. De combinatie roze, zwart, grijs en wit stond al, maar we hebben de accenten wat scherper gemaakt om de inhoud echt van het scherm af te laten spatten. Qua lay-out wijkt de site verder niet veel af van wat we hadden, behalve dat alles nu veel breder en veel beter leesbaar is geworden.

Dingen die we anders gaan doen

We hebben ervoor gekozen om onze websites en shops niet meer voor een vast bedrag aan te bieden. Dit omdat we simpelweg hebben geleerd dat elke ondernemer een andere oplossing nodig heeft en een website net als de invulling hiervan maatwerk is. Wat we wel kunnen (blijven) zeggen is dat wij je gegarandeerd de scherpste offerte bieden voor een maatwerk website, met professioneel geschreven teksten en volledige zoekmachine optimalisatie.

Extra stappen zetten

Toen we zes jaar geleden begonnen met ons bedrijf was de doelstelling simpel: we willen onze klanten helpen aan mooie websites. Dat was in principe ook genoeg om resultaat mee te halen omdat er heel veel bedrijven waren (en zijn) met hele slechte websites. De laatste jaren merken we echter een flinke verschuiving in het internetlandschap. Ontwerp begint het af te leggen tegen inhoud en techniek. Alleen een mooi jasje is niet voldoende meer om jezelf te kunnen onderscheiden en je zult als ondernemer extra stappen moeten zetten om online succes te behalen.

Wij kunnen en gaan je daar in de toekomst nog beter bij helpen door te adviseren, te sturen en je werk uit handen te nemen door op een pro-actieve wijze met je mee te gaan denken. Wij willen ervoor zorgen dat de investeringen die je zal moeten doen om voorop te blijven lopen zich letterlijk gaan uitbetalen in de vorm van meer verkopen, meer leads en meer klantgesprekken. Dit kan op vele manieren en we nodigen je graag uit om eens vrijblijvend met ons te gaan zitten om te kijken waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Diensten

Vanuit onze groeiende klantenkring kregen we de afgelopen jaren steeds meer vragen over bijvoorbeeld het opzetten en constant verbeteren van Adwords-campagnes, beter converterende teksten of bedrijfsfotografie en daarom hebben wij diverse professionals aan ons team toegevoegd die daarbij kunnen helpen. De tarieven die wij rekenen voor al onze diensten zijn zeer concurrerend en in veel gevallen een stuk goedkoper dan bij grote partijen waarbij je als klant niet meer dan een nummertje bent. 072DESIGN groeit, maar we blijven ondanks onze nieuwe flitsende huisstijl gewoon normaal doen. Dus bij ons geen accountmanagers, geen ticketsystemen, maar ouderwets persoonlijk contact met mensen die je kent.

Picture of 072DESIGN

072DESIGN

Wil jij online vindbaar worden, meer klanten genereren en groeien als bedrijf? 072DESIGN is de #1 in online marketing in Alkmaar en heel de regio, alweer 20 jaar lang. Met een perfecte website en slimme marketing zorgen we dat jij online onverslaanbaar wordt.
Picture of 072DESIGN

072DESIGN

Wil jij online vindbaar worden, meer klanten genereren en groeien als bedrijf? 072DESIGN is de #1 in online marketing in Alkmaar en heel de regio, alweer 20 jaar lang. Met een perfecte website en slimme marketing zorgen we dat jij online onverslaanbaar wordt.